Libnet.ro
UNICEF

10:15

Internetul pune in pericol tot mai multe companii. Atentie Wal-Mart, Intel sau Siemens

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Internetul pune in pericol tot mai multe companii. Atentie Wal-Mart, Intel sau Siemens

Dezvoltarea Internetului, care a lovit intr-o prima faza publisherii de ziare, casele de discuri si agentiile de turism, prin aparitia alternativelor online gratuite, pune acum in pericol o gama mai larga de companii, de la Wal-Mart la Intel si. continuă pe Wall-Street Ro

Tot mai multe artere rutiere, afectate de vremea rea. ...

Temperaturile scazute, lapovita si ninsorile incep sa se extinda in tot mai multe zone ale tarii. Cu putin timp in urma, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ninsori viscolite si racire accentuata, pentru intervalul 24 ianuarie, ora 18. 00 26 ianuarie, ora 12. Astfel, in intervalul mentionat vremea se va inrautati si vor fi precipitatii in toata tara. Va ninge si se va depune strat consistent de zapada in Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a .

INFOGRAFIC Tot mai multe femei intra in industria de gaming din Romania

King Bucuresti, studioul local al unuia dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual, a devenit unul dintre cei mai doriti angajatori din industria de gaming si ITC din Romania.

Infografic: Femeile, tot mai interesate de o cariera in dezvoltarea de jocuri video

In ultimii ani, femeile au devenit tot mai interesate de o cariera in dezvoltarea de jocuri si de software, arata detale King Romania, unul dintre cele mai mari studiouri de jocuri specializate pe platformele mobile la nivel global.

Poluarea tot mai mare din Asia poate contribui la intensificarea fortei cicloanelor

Poluarea atmosferica tot mai mare din China si din alte economii asiatice poate contribui la intensificarea cicloanelor din timpul iernii in Pacificul de Nord-Vest, arata un studiu aparut marti in revista Nature.

Mai multe strazi din Bucuresti si judetul Ilfov, fara energie electrica.

Mai multe strazi din Bucuresi si judetul Ilfov vor ramane, joi, fara curent eletric, pentru efectuarea unor lucrari, informeaza ENEL. In Bucuresti, intre orele 8,00 - 15,00, vor fi efectuate lucrari pe strazile Alexandru cel Bun, Berechet, Dumitrana, Otesani intre str. Ghica Tei si str. Alexandru cel Bun; str. Piata Amzei nr. 6-10; str. Soldat Zambila Ionita, zona de case si blocurile 7D, 7C, 10 si 9, str. Soldat Raduta Gheorghe, str. Azotului, blocurile 33D, 33C. In judetul Ilfov, intre 9,00 .

Democratii vor modificarea sistemului electoral pentru a obtine mai multe mandate, sustin liberalii

Deputatii Partidului Liberal sustin ca, prin promovarea initiativei de modificare a sistemului electoral, democratii urmaresc sa obtina mai multe mandate la alegerile parlamentare din acest an, transmite IPN.

Perchezitii la Primaria Ploiesti. Procurorii DNA au ridicat mai multe documente.

Procurorii DNA Ploiesti au ridicat, marti, mai multe documente de la sediul Primariei Ploiesti, intr-un dosar in care procurorii fac verificari privind platile din bugetul local catre Asociatia Lipii Galbeni, respectiv premiile acordate echipei Petrolul Ploiesti, conform Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

AVERTIZARE Cod galben de ceata si de polei pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, doua avertizari de Cod galben, una de polei si una de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Bilantul ISU Dambovita pe 2013: 9.389 de situatii de urgenta, cu peste 1700 mai multe decat in 2012

Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare Dambovita a fost operationalizat incepand cu luna mai a anului trecut. Asta a facut ca serviciile profesioniste dambovitene sa actioneze mai multe situatii de urgenta, 9. 389, in anul 2013, fata de 7. 641 produse in anul 2012.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )