Libnet.ro
UNICEF

10:30

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Adevărul Adevărul,
Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare. continuă pe Adevărul

Peste 70% dintre apelurile la 112 de anul trecut au fost false: Cele mai multe au fost facute din Covasna, Calarasi si Mures

Aproape 17,5 milioane de apeluri la numarul de urgenta la 112 au fost inregistrate pe parcursul anului trecut. Dintre acestea, peste 70 la suta au fost false, iar cele mai multe dintre ele au fost initiate.

Cornel Mihalache si Mihai Radulescu - cele mai multe voturi in scrutinul prin care angajatii TVR si-au ales reprezentantii in viitorul Consiliu de Administratie

Doi jurnalisti TVR, Cornel Mihalache si Mihai Radulescu, au obtinut cele mai multe voturi, potrivit informatiilor HotNews. ro, in alegerile interne prin care angajatii Televiziunii publice si-au desemnat cei doi reprezentanti in viitorul Consiliu de Administratie, alegeri ce au avut loc vineri. Rezultatele nu sunt inca validate, iar cele finale vor fi afisate duminica, dupa solutionarea eventualelor contestatii. Si Mihalache, si Radulescu protestasera la inceputul saptamanii fata de o decizie a Comitetului Director ca in aceste alegeri sa nu poata candida persoane din afara TVR, fiind blocata, astfel, o posibila candidatura a lui Valentin Nicolau, fost sef al televiziunii care a reprezentat angajatii in ultimul CA.

Numarul troienilor creati special pentru a strange cat mai multe date financiare a crescut de trei ori anul trecut, arata un raport Symantec

In primele noua luni ale anului 2013, numarul troienilor financiari, creati cu scopul de a aduna cat mai multe date financiare ale utilizatorilor, a crescut de peste trei ori, circa 1. 400 de institutii fiind afectate, arata un raport al Symantec care spune ca cele mai multe computere atacate au fost din SUA, Japonia, Marea Britanie si Germania.

Pentru cinefili! Cele mai bune drame din toate timpurile!

Grand Prix, The Shawshank Redemption, The Thomas Crown Affair si Casino sunt doar 4 din cele mai bune 50 de drame ale tuturor timpurilor, filme pe care trebuie sa le vezi macar o data-n viata!.

Barbat retinut dupa ce a inselat mai multe femei, spunand ca este angajat al unei ambasade

Un barbat suspectat ca a inselat mai multe femei, de la care ar fi luat 3. 000 de lei si 1. 000 de euro, dupa ce le-a spus ca este angajat al unei ambasade si le-a promis diverse servicii, a fost retinut,.

Una din cele mai bogate femei din Italia a ascuns de Fisc mai mult de 1.200 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc mai mult de 1. 200 de proprietati imobiliare. Respectivele cladiri au fost evaluate la peste 2 miliarde de euro. Femeia a ascuns de fisc activele folosind o .

Italia: Una dintre cele mai bogate femei a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii '90, un numar de 1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, informeaza AFP.

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii 90, un numar de1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, potrivit presei locale, citate de AFP.

Cele mai mari salarii minime din Europa: aceste tari si-au deschis granitele pentru romani

Restrictiile de munca pentru romani si bulgari au fost ridicate de la 1 ianuarie in opt state ale Uniunii Europene: Austria, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg, Franta, Malta, Marea Britanie si Spania, care primise pentru un an dreptul de a.

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )