Libnet.ro
UNICEF

06:00

Interviu cu Radu Banciu: Mircea Badea nu a fost o gaselnita, ci un petec. Chiar inainte sa am emisiunea, ma copia fara sa stie (VIDEO)

B1 B1,
Interviu cu Radu Banciu: Mircea Badea nu a fost o gaselnita, ci un petec. Chiar inainte sa am emisiunea, ma copia fara sa stie (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu dezvaluie, intr-un interviu acordat Pagina de Media, modul in care atat el, cat si principalul sau concurent, Mircea Badea, si-au inceput emisiunile pamflet. in opinia jurnalistului B1. continuă pe B1

Radu Banciu povesteste cum a ajuns seful Eurosport sa dea explicatii la ambasada Egiptului din Paris, din cauza lui

Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de postul B1 TV, a vorbit intr-un interviu acordat site-ului Paginademedia. ro despre inceputurle in presa, si-a reamintit de momentele amuzante de la comentariile pe care le facea la Cupa Africii si a explicat care este diferenta dintre el si Mircea Badea.

Radu Banciu: Traian Basescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al romanilor din 89 incoace. E o infrangere pentru Iliescu (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, ca TraianBasescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al Romaniei de la Revolutie pana in prezent, iar acest lucru reprezinta o infrangere pentru Ion.

Radu Banciu, despre Guvernul Ponta 4: PSD-ul mai da un strat de piele jos de pe el si continua cam in aceeasi alcatuire (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminica seara componenta Guvernului Ponta 4 care a primit sprijinul grupurilor parlamentare. Ministri fac parte din coalitia de guvernare, asa ca deocamdata nu s-a schimbat.

Mircea Badea: Presedintele ales este modest si cand se intoarce din Palm Beach

Mircea Badea a comentat la Citizen Badea, din cadrul 100 de minute, reintoarcerea presedintelui ales, Klaus Iohannis, din Palm Beach, cu un avion de linie, la clasa economic. Eu ma bucur cu avem o clasa mijlocie pu.

Mircea Badea la Sinteza zilei despre cazul elicopterului prabusit: Am indoieli in ceea ce priveste autenticitatea inregistrarii. Ciomagarii basisti il linseaza pe doctorul Raed Arafat

Mircea Badea a declarat in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3 ca are dubii in privinta autenticitatii filmului prezentat de Digi 24 care reda dialogul dramatic dintre un pilot aflat in apele inghetate ale lacului Siutghiol si oamenii de pe mal. Emisiunea este construita pe acest tipar, iar Mihai Gadea si Mugur Ciuvica acrediteaza ideea ca este vorba despre o razbunare a basistilor impotriva lui Arafat pentru ca a scos oamenii in strada impotriva sa.

Mircea Badea: Nu este vorba ca plec de la Antena 3. Pot face multe alte emisiuni

Mircea Badea a marturisit in cadrul emisiunii in Gura Presei ca s-a saturat si a obosit sa fie in linia intai in lupta cu Traian Basescu, propaganda basista. Eu am pretentia ca vorbesc foarte bine.

Mircea Badea: M-am saturat sa fiu in linia intai in lupta cu abuzurile sistemului lui Basescu

Mircea Badea a marturisit in cadrul emisiunii in Gura Presei ca s-a saturat si a obosit sa fie in linia intai in lupta cu Traian Basescu, propaganda basista. Ma aflu intr-un moment, nu stiu daca.

Mircea Badea: Eu, cetatean platitor de taxe, astept de la justitia din Romania, care este libera si competenta, niste condamnari

Mircea Badea a declarat, in pasa emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca asteapta de la justitia din Romania, care este libera si competenta condamnari si rezultate concrete, facand referire la.

Mircea Badea: Nu dau doi bani pe compunerea pe care a facut-o DNA si i-a dat-o pentru publicare unui ofiter sub acoperire

Mircea Badea spune ca nu este deloc impresionat de documentul DNA publicat astazi de Robert Turcescu si care arata ca Elena Udrea ar fi luat mita din despagubirea ANRP. Nu dau doi bani pe compunerea pe care a fac.

Sinteza Zilei. Ciomagarii basisti il linseaza pe doctorul Raed Arafat. Mircea Badea: Este o nebunie de la cap la coada

Un raport intocmit de Ministerul de Interne arata ca doua dintre persoanele care au murit in accidentul aviatic din Constanta au fost gasite in interiorul elicopterului scufundat, cu centurile puse. Postul B.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )