Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sinteza Zilei. Ciomagarii basisti il linseaza pe doctorul Raed Arafat. Mircea Badea: Este o nebunie de la cap la coada

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Ciomagarii basisti il linseaza pe doctorul Raed Arafat. Mircea Badea: Este o nebunie de la cap la coada

Un raport intocmit de Ministerul de Interne arata ca doua dintre persoanele care au murit in accidentul aviatic din Constanta au fost gasite in interiorul elicopterului scufundat, cu centurile puse. Postul B. continuă pe Antena3

Mircea Badea la Sinteza zilei despre cazul elicopterului prabusit: Am indoieli in ceea ce priveste autenticitatea inregistrarii. Ciomagarii basisti il linseaza pe doctorul Raed Arafat

Mircea Badea a declarat in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3 ca are dubii in privinta autenticitatii filmului prezentat de Digi 24 care reda dialogul dramatic dintre un pilot aflat in apele inghetate ale lacului Siutghiol si oamenii de pe mal. Emisiunea este construita pe acest tipar, iar Mihai Gadea si Mugur Ciuvica acrediteaza ideea ca este vorba despre o razbunare a basistilor impotriva lui Arafat pentru ca a scos oamenii in strada impotriva sa.

Sinteza zilei: Raed Arafat, declaratii EXCLUSIVE despre operatiunea de salvare a echipajului SMURD PRABUSIT in Lacul Siutghiol

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre modul in care au intervenit autoritatile in operatiunea de salvare a echipajului.

Raed Arafat: Elicopterul prabusit nu avea flotoare montate, asa a fost preluat; nu era dotat sa iasa pe mare

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat a vorbit marti seara, in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, despre modul in care au actionat autoritatile in operatiunea de salvare a echipajului din elicopterul SMURD prabusit luni dupa-amiaza in lacul Siutghiol din judetul Constanta. Arafat a declarat ca elicopterul a fost preluat de catre SMURD de la firma care il opera fara flotoare montate pe el.

REVISTA PRESEI: Raed Arafat nu a putut explica cele 12 ore de gafe si erori fatale

Adevarul prezinta marturia primului om ajuns la epava elicopterului SMURD prabusit in apele lacului Suitghiol. Evenimentul zilei scrie ca Raed Arafat nu a putut explica cele 12 ore de gafe si erori fatale. Capital arata ca bugetul pierde 500 de milioane de euro din cauza contrabandei cu tigari. Hotnews vorbeste despre consecintele razboiului dintre dolar si rubla pentru leul romanesc. Ziarul Financiar anunta ca Rusia se apropie de o criza similara cu cea din 1998. Gandul arata ce spune Crin Antonescu despre relatia cu Klaus Iohannis, viitorul sau in PNL si demisia lui Ponta de la Guvern. Iar Gazeta Sporturilor anunta ca vedeta Romaniei din meciul cu Danemarca s-a accidentat si nu mai poate juca la Euro 2014.

Raed Arafat, dupa accidentul aviatic de la Constanta: Nu vad greseli majore in interventie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, marti, la Previziunile zilei cu Sabina Iosub ca la Ministerul de Interne se aduna datele de la toate fortele care au intervenit dupa accidentul aviatic in care.

Nicusor Constantinescu il acuza pe Raed Arafat ca a schimbat destinatia elicopterului. Arafat: in niciun caz. Avea ca destinatie interventiile de urgenta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, il acuza pe secretarul de stat Raed Arafat ca a schimbat destinatia elicopterului care s-a prabusit luni in lacul Siutghiol. El sustine ca.

Nicusor Constantinescu il acuza pe Raed Arafat ca a schimbat destinatia elicopterului. Arafat: in niciun caz. Avea ca destinatie interventiile de urgenta (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, il acuza pe secretarul de stat Raed Arafat ca a schimbat destinatia elicopterului care s-a prabusit luni in lacul Siutghiol. El sustine ca.

Raed Arafat: Toate elicoptere SMURD sunt de tipul celui prabusit in lacul Siutghiol si vor fi oprite de la zbor pana se va constata ca sunt sigure

Toate elicoptere SMURD sunt de tipul celui care s-a prabusit luni dupa-amiaza in lacul Siutghiol din judetul Constanta si vor fi oprite de la zbor in perioada urmatoare, pana cand se va constata ca sunt sigure, a anuntat luni seara fondatorul SMURD, Raed Arafat, care este si secretar de stat in MAI care conduce Departamentul de Interventii in Situatii de Urgenta. In perioada asta toate elicopetere SMURD vor fi oprite de la zbor. Ele sunt functionale, dar niciunul nu va fi utilizat pana nu avem siguranta ca nu este o problema tehnica ce poate sa apara si la celelalte, a declarat Raed Arafat, aflat luni seara la locul prabusirii elicopterului. Ora 00:20Arafat, la B1 TV: Vremea a fost favorabila, iar elicopterul are revizia la zi. Elicopterul nu avea flotoare pentru ca nu era destinat sa amerizeze.

Ponta solicita un audit extern la Departamentul de Interventii in Situatii de Urgenta, condus de Raed Arafat

Premierul Victor Ponta a anuntat in sedinta de guvern de miercuri ca va solicita un audit extern la Departamentul de Interventii in Situatii de Urgenta, condus de Raed Arafat, deoarece procedurile de la nivelul.

Ion Cristoiu: Raed Arafat trebuia sa tina o conferita de presa in cazul elicopterului prabusit, cum cere regula, nu sa se duca la Antena 3

Dupa tragedia de pe lacul Siutghiol, unde 4 persoane au murit in urma prabusirii elicopterului SMURD, in gandul de miercuri, Ion Cristoiu sustine ca Raed Arafat ar fi trebuit sa tina o conferinta de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )