Libnet.ro
UNICEF

05:00

Radu Banciu povesteste cum a ajuns seful Eurosport sa dea explicatii la ambasada Egiptului din Paris, din cauza lui

Adevărul Adevărul,
Radu Banciu povesteste cum a ajuns seful Eurosport sa dea explicatii la ambasada Egiptului din Paris, din cauza lui

Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de postul B1 TV, a vorbit intr-un interviu acordat site-ului Paginademedia. ro despre inceputurle in presa, si-a reamintit de momentele amuzante de la comentariile pe care le facea la Cupa Africii si a explicat care este diferenta dintre el si Mircea Badea. continuă pe Adevărul

Interviu cu Radu Banciu: Mircea Badea nu a fost o gaselnita, ci un petec. Chiar inainte sa am emisiunea, ma copia fara sa stie (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu dezvaluie, intr-un interviu acordat Pagina de Media, modul in care atat el, cat si principalul sau concurent, Mircea Badea, si-au inceput emisiunile pamflet. in opinia jurnalistului B1.

Radu Banciu, despre Guvernul Ponta 4: PSD-ul mai da un strat de piele jos de pe el si continua cam in aceeasi alcatuire (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminica seara componenta Guvernului Ponta 4 care a primit sprijinul grupurilor parlamentare. Ministri fac parte din coalitia de guvernare, asa ca deocamdata nu s-a schimbat.

Radu Banciu, despre accidentele din Romania: Mai invatam putina geografie. Important e sa fim mandri ca suntem romani (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca exista un lucru bun in urma accidentelor din Romania, si anume ca oamenii mai invata astfel putina geografie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )