Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un intreg oras din Romania, terorizat de interlopi

Antena3 Antena3,
Un intreg oras din Romania, terorizat de interlopi

Locuitorii din Odorheiu Secuiesc sunt terorizati de interlopi. Oamenii spun ca le este teama sa mai iasa pe strada, pentru ca nu se simt protejati nici de Politie. Mai mult, spun ei, si-au pierdut increderea. continuă pe Antena3

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii, amintiti intr-un film cu Bruce Willis

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii sunt amintiti intr-un film de actiune cu Bruce Willis. in The Extraction, scenaristii se ajuta de un membru fictiv al clanului ca sa.

VIDEO Fiara prezenta in tot mai multe zone din Romania, care a bagat spaima in localnici. Nici la 12 noaptea nu poti sa te culci

Sacalul, un pradator despre care multi dintre noi am citit doar in cartile cu povesti orientale, a ajuns sa fie prezent in multe zone din Romania.

Titeiul iranian va fi prelucrat la rafinaria Petrotel din Romania

Iranul este in grafic pentru majorarea productiei de titei cu 500. 000 de barili pe zi, dupa ridicarea sanctiunilor in aceasta luna, iar un milion de barili vor ajunge la rafinaria Petrotel din Romania,.

Doua femei pompier din Romania au devenit campioane mondiale in SUA

Doua femei pompier din Romania s-au clasat pe primele locuri la Jocurile mondiale ale politistilor si pompierilor.

Reuters: Titeiul iranian va fi prelucrat la rafinaria Petrotel din Romania

Iranul este in grafic pentru majorarea productiei de titei cu 500. 000 de barili pe zi, dupa ridicarea sanctiunilor in aceasta luna, iar un milion de barili vor ajunge la rafinaria Petrotel din Romania, detinuta de Lukoil, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres.

Titeiul iranian va fi prelucrat la rafinaria Petrotel din Romania

Iranul este in grafic pentru majorarea productiei de titei cu 500. 000 de barili pe zi, dupa ridicarea sanctiunilor in aceasta luna, iar un milion de barili vor ajunge la rafinaria Petrotel din Romania, detinuta de Lukoil, transmite Reuters, care citeaza surse ce au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Raspunsul minunat dat de o celebra gimnasta din Romania unei companii de telefonie mobila

Daniela Silivas este una dintre cele mai mari gimnaste din istoria sportului. Iar cei de la Orange s-au gandit sa rememoreze pe pagina lor de internet performantele marii campioane intr-un portret amplu. Numai ca.

Imagine revoltatoare. Ce se intampla in parcarea unui cunoscut magazin din Romania

Un barbat care a ajuns luni la magazinul Lidl din cartierul ploiestean Vest a constatat ca parcarea ilegala a devenit un obicei prost al celor care-si fac cumparaturile la supermarket, scrie observatorulph. ro.

Banca Transilvania preia creditele performante de retail ale sucursalei din Romania a Bank of Cyprus

Banca Transilvania TLV) a semnat ieri documentele de preluare a creditelor performante de retail ale Bank of Cyprus Sucursala Romania, potrivit unui raport remis BVB.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )