Libnet.ro
UNICEF

13:31

Inundatie intr-un apartament din Slatina de la o centrala termica defecta

Adevărul Adevărul,
Inundatie intr-un apartament din Slatina de la o centrala termica defecta

O defectiune aparuta la o centrala termica dintr-un apartament din municipiul Slatina a provocat o inundatie, incidentul fiind semnalat de catre proprietarul unui magazin aflat sub locuinta cu pricina. Incidentul s-a produs luni dimineata si a fost rezolvat de catre pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab Olt. continuă pe Adevărul

Explozie intr-un apartament din Constanta: Doua persoane au suferit arsuri

Doua persoane au fost ranite, vineri, intr-o explozie produsa intr-un apartament din municipiul Constanta, strada Barbu Delavrancea, ca urmare a unei aculumari de gaze de la o butelie. in apartamentul afectat de.

Patru persoane au ajuns la spital in urma unui scandal cu bate intr-un bar din Murfatlar

Mai multe persoane au fost ranite, patru dintre acestea ajungand la spital, duminica seara, in urma unui scandal produs intr-un bar din orasul Murfatlar, unde un grup de tineri care se sicanasera in trafic au.

Doi morti si sase raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din insula Sahalin, in Extremul Orient rus, a anuntat politia, relateaza AFP.

Doi morti si sase raniti, un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, astazi, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din insula Sahalin, in Extremul Orient rus, informeaza AFP.

Doi morti si sase raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, duminica, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din inusla Sahalin, in Extremul Orient rus. Cele doua victime sunt o.

Doi oameni au murit dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, duminica, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din inusla Sahalin, in Extremul Orient rus, a anuntat politia,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )