Libnet.ro
UNICEF

16:45

Inundatii in India: cel putin 26 de morti

Adevărul Adevărul,
Inundatii in India: cel putin 26 de morti

Inundatiile si alunecarile de teren provocate de ploile musonice in nord-estul Indiei au facut cel putin 26 de morti, in timp ce opt persoane sunt date disparute, a anuntat duminica agentia indiana PTI, preluata de AFP. continuă pe Adevărul

Atentat in sudul Thailandei, cel putin cinci morti si aproape 40 de raniti

Cel putin cinci persoane au murit si aproape 40 au fost ranite vineri dupa explozia unei masini capcana intr-o piata din sudul extrem al Thailandei, unde o rebeliune separatista s-a soldat cu mii de morti in ultimii opt ani, au anuntat oficialii locali, citati de AFP.

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari. Ce manevre fiscale a folosit compania

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington. In raport se mentioneaza ca Microsoft s-a folosit de tranzactii cu subsidiare din Puerto Rico, Irlanda, Singapore si Bermuda pentru a scapa taxe de cel putin 6,5 miliarde de dolari, transmiteBloomberg.

Senatul SUA acuza Microsoft ca a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din.

Senatul SUA acuza Microsoft ca a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din.

Atac kamikaze langa o biserica din Nigeria. Crucea Rosie: Cel putin doi morti, alte 48 de persoane ranite

Un atac sinucigas a avut loc langa o biserica din orasul Bauchi din nordul Nigeriei, dupa ce un kamikaze si-a detonat bomba ce o avea legata de corp. Potrivit Crucii Rosii, cel putin doua persoane au.

Siria. Cel putin 11 soldati au fost ucisi in violentele de sambata din zona Alep

Cel putin 11 soldati sirieni au fost ucisi sambata in violentele din zona Alep, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, transmite AFP. De asemenea, cel putin cinci rebeli si-au pierdut viata.

Explozie la o benzinarie din provincia siriana Raqa: Cel putin 110 civili au fost ucisi sau raniti

Cel putin 110 civili au fost ucisi sau raniti intr-o explozie produsa in urma unui raid aerian asupra unei benzinarii din provincia siriana Raqa, citeaza Le Point. Cel putin 30 de persoane au fost.

Senatul SUA: Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari.

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. In raport se mentioneaza ca Microsoft s-a folosit de tranzactii cu subsidiare din Puerto Rico, Irlanda, Singapore si Bermuda pentru a scapa taxe de cel putin 6,5 miliarde de .

SUA: Un barbat a luat cel putin un ostatic in Pittsburgh si afirma ca are o bomba

Un barbat, care spune ca are o bomba intr-un rucsac, a luat ostatic cel putin o persoana intr-un imobil din Pittsburgh Pennsylvania, estul Statelor Unite), vineri dimineata, anunta FBI, preluat de AFP.

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington, relateaza sursele depresa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )