Libnet.ro
UNICEF

06:30

Senatul SUA acuza Microsoft ca a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Antena3 Antena3,
Senatul SUA acuza Microsoft ca a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din. continuă pe Antena3

Senatul SUA acuza Microsoft ca a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din.

Senatul SUA: Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari.

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. In raport se mentioneaza ca Microsoft s-a folosit de tranzactii cu subsidiare din Puerto Rico, Irlanda, Singapore si Bermuda pentru a scapa taxe de cel putin 6,5 miliarde de .

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Compania Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, arata Bloomberg.

Senatul american: Microsoft a evitat prin manevre fiscale plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Desi este o companie gigant, Microsoft are probleme cu Fiscul, evitand intentionat plata unor impozite, in valoare de cel putin 6,5 miliarde de dolari in Statele Unite. Potrivit unui raport al unui comitet din.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )