Libnet.ro
UNICEF

20:15

Investitorii germani: Ne temem de cresterea costurilor, mai ales in IT, din cauza modificarilor fiscale

Hotnews Hotnews,
 Investitorii germani: Ne temem de cresterea costurilor, mai ales in IT, din cauza modificarilor fiscale

Investitorii grupati in Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK Romania) au luat la cunostinta cu mare ingrijorare despre modificarile la Codul Fiscal anuntate de Guvern si se tem de costuri suplimentare, mai ales pentru companiile care desfasoara activitati in domeniul IT, dar exista si incertitudini legate de planificarea si realizarea viitoarelor politici fiscale, a informat marti AHK, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

Investitori: Ne temem de cresterea costurilor, mai ales in IT, din cauza modificarilor fiscale

Investitorii grupati in Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK Romania) au luat la cunostinta cu mare ingrijorare despre modificarile la Codul Fiscal anuntate de Guvern si se tem de costuri suplimentare, mai ales pentru companiile care desfasoara activitati in domeniul IT, dar exista si incertitudini legate de planificarea si realizarea viitoarelor politici fiscale, a informat marti AHK, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Psiholog: Colindele ascultate in exces, mai ales inainte de Craciun, ne pot afecta sanatatea mintala VIDEO

Potrivit psihologului britanic Linda Blair, colindele de Craciun ascultate in exces, mai ales in perioada de dinaintea sarbatorilor de iarna, au un efect negativ asupra sanatatii mintale.

Mr. Bean nu se mai opreste din facut copii. La 62 de ani.

Rowan Atkinson, actorul care l-a interpretat pe celebrul Mr. Bean, este un barbat inca in plina forta si, la varsta de 62 de ani, va deveni tata pentru a treia oara.

Investitorii germani se plang de lipsa de predicitibilitate a fiscalitatii: Companiile se tem de costuri suplimentare

Reprezentantii Camerei de Comert Romano-Germane AHK) au spus marti ca nu se plang de nivelul fiscalitatii din Romania, ci de lipsa de predictibilitate a cadrului fiscal, ceea ce este mult mai grav. in Romania exista circa 7. 500 de companii germane sau cu capital german. Investitiile germane in Romania se ridicau la peste 9,2 miliarde de euro la sfarsitul anului 2016.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )