Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mugur Isarescu, extrem de transant privind Codul Fiscal

Antena3 Antena3,
Mugur Isarescu, extrem de transant privind Codul Fiscal

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat astazi ca ar fi dramatic ca Romania sa treaca in 2016 printr-o situatie similara cu crizele provocate de modificarile radicale din 2005 cand cota unica a fost. continuă pe Antena3

Mugur Isarescu, semnal de alarma privind economia: Masurile de relaxare fiscala din Codul Fiscal nu pot fi puse in aplicare pentru ca ar creste deficitul bugetar (VIDEO)

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a transmis vineri un semnal de alarma privin economia Romaniei, informeaza B1 TV. Isarescu a afirmat ca masurile de relaxare fiscala prevazute in Codul Fiscal nu pot fi puse.

Lovitura cumplita pentru Guvern marca Mugur Isarescu

Codul Fiscal este inaplicabil din cauza impactului pe care l-ar avea reducerile de taxe si impozite asupra Produsului Intern Brut, a declarat, vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, apreciind decizia .

Victor Ponta, atac la Iohannis: Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste. Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal

E bine ca avem Codul de Procedura fiscala, dar e rau ca nu avem Codul Fiscal. Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste, sau romaneste, a declarat marti Victor Ponta cu referire la deciziile presedintelui Iohannis de a promulga Codul de procedura fiscala si de a retrimite la Parlament Codul Fiscal. Ponta a mai spus ca pina la 1 septembrie vom avea si Codul Fiscal printr-o formula constitutionala.

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara pentru a rediscuta Codul Fiscal, dupa 15 august

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul.

Ponta anunta cand se va rediscuta Codul Fiscal

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul.

Ponta: Senatul rediscuta Codul Fiscal dupa 15 august. Vom vota pentru, ca nu suntem total dusi cu capul

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru,.

Ilan Laufer: Decizia de a retrimite in Parlament Codul Fiscal pune Romania intr-o situatie penibila

Schimbul de replici intre opozitie si putere a devenit tot mai dur. Codul Fiscal este motivul de scandal intre PNL si PSD. Decizia de a retrimite in Parlament un Cod Fiscal, votat cu majoritate parlamentara in.

Ponta: Pana la 1 septembrie vreau sa readoptam Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, la sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate.

Ponta anunta sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate.

Victor Ponta vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul fiscal

Pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vreau sa readoptam Codul fiscal pentru ca este un Cod discutat cu mediul de afaceri, este un Cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )