Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ioan Rus, la Digi24: Masterplanul de transporturi este un echilibru rational intre nevoile si posibilitatile pe care le avem astazi

Hotnews Hotnews,
 Ioan Rus, la Digi24: Masterplanul de transporturi este un echilibru rational intre nevoile si posibilitatile pe care le avem astazi

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat miercuri seara la Digi24 ca Masterplanul de transporturi va include mai putine autostrazi, dar mai multe drumuri expres deoarece drumul expres este cu aproximativ 25% mai ieftin decat o autostrada. continuă pe Hotnews

Ioan Rus a prezentat Masterplanul general pentru Transporturi in fata comisiilor de specialitate din Parlament (VIDEO)

Ministrul Ioan Rus a prezentat, miercuri, in fata comisiilor de specialitate din Parlament Masterplanul general pentru Transporturi. Un document care ne lasa insa fara autostrazi. in locul acestora, Romania se.

Ministrul Ioan Rus vrea sa trimita Corpul de control la Aeroportul Mihail Kogalniceanu

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat ca va trimite Corpul de Control la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta pentru a face verificari, dupa aparitia unor reclamatii privind un posibil management defectuos, informeaza Mediafax. Potrivit ministrului Ioan Rus, Corpul de Control va verifica cu exactitate ce probleme sunt la Aeroportul Mihail Kogalniceanu, iar cand vor fi stranse toate elementele necesare privind oportunitatea si legalitatea a ceea ce se intampla acolo vor fi luate deciziile care se vor impune.

Ioan Rus si-a pierdut cumpatul in fata presei: Nu stiri ne trebuie noua, ci drumuri

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, le-a spus, miercuri, jurnalistilor care l-au intrebat daca se pierd bani cu studiile de fezabilitate, ca nu stie si ca va verifica acest lucru, el invitandu-i sa renunte la.

Ioan Rus, catre jurnalisti: Renuntati la acrosuri de doi bani, noua nu stiri ne trebuie, ci drumuri

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, le-a spus, miercuri, jurnalistilor care l-au intrebat daca se pierd bani cu studiile de fezabilitate, ca nu stie si ca va verifica acest lucru, el invitandu-i sa.

Ioan Rus: Majoritatea studiilor de fezabilitate scoase la licitatie de Sova pentru autostrazi raman valabile

Majoritatea studiilor de fezabilitate pe care fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova, le-a scos la licitatie pentru autostrazi raman valabile, a afirmat, azi, Ioan Rus, actualul ministru de resort, dupa ce a prezentat comisiilor parlamentare Master Planul general de Transport pentru perioada 2014-2013.

Ministrul Ioan Rus va trimite Corpul de control la Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat ca va trimite Corpul de Control la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta pentru a face verificari, dupa aparitia unor reclamatii privind un posibil management defectuos.

Ministrul Ioan Rus va trimite Corpul de control la Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat ca va trimite Corpul de Control la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta pentru a face verificari, dupa aparitia unor reclamatii privind un .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )