Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ioana Parvulescu a primit Premiul European pentru Literatura

Adevărul Adevărul,
Ioana Parvulescu a primit Premiul European pentru Literatura

Scriitoarea Ioana Parvulescu a primit, joi, la Targul de la Goteborg Suedia), Premiul European pentru Literatura, pentru romanul Viata incepe vineri 2009), distinctia fiindu-i inmanata de Androulla Vassiliou, comisarul european pentru educatie, cultura, multilingvism si tineret. continuă pe Adevărul

Ioana Parvulescu, printre castigatorii editiei 2013 a Premiului UE pentru Literatura

Scriitoarea Ioana Parvulescu se numara printre castigatorii editiei 2013 a Premiului Uniunii Europene pentru literatura, care confera recunoastere celor mai buni autori in curs de afirmare din Europa, conform unui comunicat de presa.

Ioana Parvulescu intre cei 12 castigatori ai Premiului Uniunii Europene pentru literatura 2013

Castigatorii editiei 2013 a Premiului Uniunii Europene pentru literatura, care confera recunoastere celor mai buni autori in curs de afirmare din Europa, au fost anuntati in deschiderea Targului de carte de la Goteborg, in Suedia, de Androulla Vassiliou, comisar european pentru educatie, cultura, multilingvism si tineret. Castigatorii din acest an sunt: Isabelle Wery Belgia), Faruk Sehic Bosnia Hertegovina), Emilios Solomou Cipru), Kristian Bang Foss Danemarca), Meelis Friedenthal Estonia), Lidija Dimkovska Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei), Katri Lipson Finlanda), Marica Bodrozic Germania), Tullio Forgiarini Luxemburg), Ioana Parvulescu Romania), Gabriela Babnik Slovenia) si Cristian Crusat Spania), informeaza siteul Reprezentantei comisiei Europene in Romania.

Comisia Europeana a anuntat castigatorii concursului european pentru tinerii cercetatori. Vezi ce proiecte au obtinut permiul I

Trei echipe de cercetatori din Finlanda, Irlanda si Marea Britanie au obtinut premiul I in cadrul concursului Uniunii Europene pentru tinerii cercetatori, anunta Comisia Europeana intr-un comunicat remis HotNews. ro. Concursul s-a desfasurat marti, 24 septembrie, la Praga unde 126 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 21 ani si-au prezentat proiectele. Cele trei premii I au fost in valoare de 7. 000 de euro fiecare.

Granturi de 660 milioane de euro pentru 284 de cercetatori, acordate de Consiliul European pentru Cercetare

Granturi de 660 de milioane de euro vor fi acordate unui numar de 284 de cercetatori din 18 tari, in cadrul noului ciclu de finantare al Consiliului European pentru Cercetare CEC), informeaza Comisia Europeana.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )