Libnet.ro
UNICEF

20:15

Iohannis cere demisia sefului DIICOT, Felix Banila: E revoltator modul in care unele institutii au reactionat in ceea ce priveste ancheta de la Caracal

Hotnews Hotnews,
 Iohannis cere demisia sefului DIICOT, Felix Banila: E revoltator modul in care unele institutii au reactionat in ceea ce priveste ancheta de la Caracal

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, luni seara, demisia sefului DIICOT, Felix Banila, invocand modul in care s-a desfasurat ancheta in cazul Caracal, care, in opinia sefului statului, genereaza semne de intrebare majore. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis cere demisia sefului DIICOT. Am cerut actiuni clare in cazul Caracal, am vazut reactii intarziate

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Ma voi referi la o.

Seful DIICOT, Felix Banila, despre scandalul jandarmilor din curtea familiei Melencu: E o proba absolut necesara. Avem nevoie de ADN mitocondrial

Felix Banila a dat explicatii, in exclusivitate pentru Antena 3, upa ce jandarmii au venit in curtea familiei Melencu pentru a o duce pe mama Luizei, cu forta, la DIICOT. Dupa cum bine stiti, am.

Iohannis, atac neasteptat: i-a cerut demisia sefului DIICOT pentru ancheta din cazul Caracal. Banila a fost propus de Tudorel Toader si numit de Iohannis

In afara atacului traditional la guvernarea PSD, presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, in mod surprinzator, demisia sefului DIICOT Felix Banila, ca urmare a problemelor din ancheta anchetei cazului Caracal. in 2018, Felix Banila a fost propus la sefia DIICOT de fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader. Klaus Iohannis a acceptat atunci propunerea PSD.

Iohannis ii cere demisia lui Banila de la sefia DIICOT. E revoltator cum au reactionat unele institutii cu privire la ancheta din Caracal (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Felix Banila de la sefia DIICOT, pentru modul in care Directia a gestionat cazul Caracal. E revoltator cum au reactionat unele institutii cu privire.

Iohannis se implica in cazul Caracal. Cerinta fara precedent a presedintelui, care darama DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac fara precedent la adresa DIICOT, dupa evenimentele din ultimele zile petrecute in cazul Caracal. Seful statului i-a cerut demisia sefului DIICOT, Felix Banila, cel care a fost propus de fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si care a fost acceptat si numit in functie chiar de catre Iohannis.

Gheorghe Mihailescu cere demisia directorului Directiei Silvice Ilfov

Directorul General al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, Gheorghe Mihailescu, i-a cerut, in aceasta dimineata, demisia directorului Directiei Silvice Ilfov, Cezar Raduta, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

PNL Bucuresti cere demisia viceprimarului Aurelian Badulescu

Cateva zeci de persoane, membri si simpatizanti PNL, au protestat, vineri, pe biciclete si trotinete, intr-un mars, fata de atitudinea ostila a viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu la adresa bucurestenilor care aleg transportul alternativ, solicitand demisia acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )