Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis cheama din nou partidele la consultari, dupa BREXIT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis cheama din nou partidele la consultari, dupa BREXIT

Presedintele Klaus Iohannis i-a invitat luni, incepand cu ora 17:00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si pe liderii partidelor parlamentare, pentru a doua runda de consultari pe tema situatiei create in urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie primeste o noua lovitura. Agentia SP i-a scazut ratingul de tara din cauza incertitudinilor de dupa Brexit

Marea Britanie primeste lovitura dupa lovitura. Agentia de rating Standard Poor's a scazut ratingul de tara din cauza incertitudinilor generate de votul pentru iesirea din Uniunea Europeana. Asta.

Marea Britanie primeste o noua lovitura. Agentia SP i-a scazut ratingul de tara din cauza incertitudinilor de dupa Brexit

Marea Britanie primeste lovitura dupa lovitura. Agentia de rating Standard Poor's a scazut ratingul de tara din cauza incertitudinilor generate de votul pentru iesirea din Uniunea Europeana. Asta.

Presedintele gafeaza din nou: Declaratia lui Iohannis de la Bruxelles, menita sa ne umple de mandrie patriotica

Presedintele Klaus Iohannis gafeaza din nou. Seful statului a mers la Consiliul European de la Bruxelles, unde s-a discutat despre recentul Brexit si consecintele acestuia asupra celorlalte tari, iar de acolo.

Lira continua sa scada dupa Brexit. Pana acum, in termeni de lira-dolar, vedem numai jumatate din declinul pe care este posibil sa il avem anul acesta

Lira continua sa se deprecieze dupa Brexit si afecteaza puternic pietele financiare. Impactul pe care l-a avut votul pentru Brexit s-a rasfrant din nou asupra lirei sterline care a adaugat inca o.

Consiliu European crucial dupa Brexit. Ce vor decide liderii UE si cat poate trage de timp Marea Britanie

Sefii de stat si de guvern din UE se vor reuni astazi in prima sedinta a Consiliului European, precedat de un summit al liderilor Partidului Popular European, dupa ce britanicii votat, vineri, iesirea din Uniune. Seara va avea loc o cina de lucru la care va participa si premierul britanic, David Cameron, urmand ca miercuri dimineata liderii europeni sa se reuneasca din nou, de aceasta data fara Cameron, pentru stabili pasii de urmat dupa Brexit. Marea intrebare la Bruxelles este daca Marea Britanie va activa repede articolul 50 din Tratatul Uniunii sau va cauta sa traga cat mai mult de timp chiar daca premierul Cameron a dat ca orizont de timp cel tarziu luna septembrie pentru declansarea negocierilor de iesire din UE.

Dupa Brexit, Fixit? Un parlamentar din Finlanda propune un referendum pentru iesirea din UE

Un important parlamentar din Finlanda, Sampo Terho, din partidul Adevaratii Finlandezi, aflat in coalitia de guvernare, a afirmat luni ca tara nordica ar trebui sa ia in considerare organizarea unui referendum pentru iesirea Finlandei din Uniunea Europeana Fixit) dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, relateaza agentia Reuters, citata de Agerpres.

Antonia este insarcinata din nou?

Antonia este insarcinata din nou? Asa a lasat artista sa se inteleaga dupa ce a postat pe pagina ei de socializare o fotografie in care baiatul sau, Dominic, apare purtand un body cu mesajul: Baby brother, soon n. r. un fratior, in curand).

Din nou cu trenul la Putna: Staretul a cerut reluarea circulatiei, CFR Calatori se conformeaza

Dupa patru ani in care a fost inchisa, pe linia ferata Dornesti-Putna vor circula din nou trenuri ale CFR Calatori.

UPDATE Guvernul ataca din nou la Curtea Constitutionala pensiile speciale ale alesilor locali

Guvernul condus de Dacian Ciolos sesizeaza din nou la Curtea Constitutionala legea pensiilor speciale pentru alesii locali, adoptata pe 21 iunie de Senat in calitate de camera decizionala, potrivit unor surse guvernamentale, dupa ce, potrivit senatorilor, ar fi pus-o in acord cu prima decizie a Curtii Constitutionale care o declarase neconstitutionala, tot in urma unei sesizari a Executivului. UPDATE Premierul Dacian Ciolos a confirmat luni, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca Executivul a atacat la Curtea Constitutionala legea privind pensiile speciale pentru alesii locali.

Ozana Barabancea slabeste din nou! Iata cu ce reteta!

Ozana Barabancea slabeste din nou. Artista s-a ambitionat sa dea jos kilogramele acumulate in ultimii ani si are in gand o reteta care, spera ea, va da rezultate. Iata despre ce este vorba! .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )