Libnet.ro
UNICEF

16:15

Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti pentru avizarea proiectului de buget

Hotnews Hotnews,
 Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti pentru avizarea proiectului de buget

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru marti, 31 de ianuarie, pentru analizarea proiectului de buget propus de Guvern, informeaza Cotroceniul. Administratia Prezidentiala informeaza ca proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale, transmis de catre Guvern, a fost primit in aceasta dupa-amiaza la Secretariatul CSAT. continuă pe Hotnews

Iohannis a convocat CSAT pe tema bugetelor institutiilor de siguranta nationala

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti, 31 ianuarie, ora 12. 30 pentru analizarea proiectului de buget pe 2017. Vineri, cu cateva ore.

Cristian Danilet, judecator din Consiliul Suprem al Magistraturii declaratii UIMITOARE despre protestele din strada: Asta e democratie adevarata

Un bine cunoscut judecator din Consiliul Suprem al Magistraturii face declaratii surprinzatoare legate de protestele de saptamana trecuta, atunci cand oamenii s-au intalnit in Piata.

Un nou protest fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului penal, anuntat pentru marti, in Bucuresti

Un nou protest fata de proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea Codului penal este anuntat pe Facebook, pentru marti, de la ora 17. 00, in Piata Universitatii din Capitala.

Sorin Grindeanu: Proiectul bugetului pentru 2017, discutat marti de Guvern, dupa sedinta CSAT

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat vineri ca guvernul va discuta proiectul de buget marti, imediat dupa sedinta CSAT, fiind nevoie de avizul Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pe acest proiect de lege.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )