Libnet.ro
UNICEF

22:45

IOHANNIS: Dati-va seama ce se intampla daca se blocheaza miliarde de euro si ratingul de tara e retrogradat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Dati-va seama ce se intampla daca se blocheaza miliarde de euro si ratingul de tara e retrogradat

Klaus Iohannis a fost intrebat, azi, in cadrul unei conferinte daca risca Romania sa aiba fonduri europene suspendate si daca agentiile de rating ne-ar putea retrograda. Presedintele a raspuns ca ambele scenarii sunt posibile. continuă pe Ziarul Bursa

Ce se intampla daca mori fara lumanare. Unde se duce sufletul tau, conform Parintelui Cleopa

Fie ca vrem sau nu, moartea face parte din viata noastra. Traditia spune ca atunci cand un om este pe moarte, trebuie sa-i fie cineva alaturi ca sa ii aprinda o lumanare pentru care muribundul sa aiba lumina pe lumea cealalta. Dar ce se intampla oare cu sufletul om care moare fara lumanare aprinsa. Ce .

Iohannis: UE ne va taia 3 miliarde de euro, daca majorarea pensiilor cu 40% intra in vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, daca rectificarea bugetara adoptata marti de Parlament intra in vigoare, Comisia Europeana va taia 3 miliarde de euro din fondurile destinate Romaniei. Trebuie sa asteptam momentul prielnic, acum nu este, a spus seful statutul despre majorarea cu 40% a pensiilor.

imprumuturi de 100 miliarde Euro pentru statele UE - instrumentul SURE a fost activat

Statele membre UE, inclusiv Romania, vor beneficia de imprumuturi in valoare totala de pana la 100 de miliarde de euro, in conditii avantajoase, prin instrumentul SURE, pentru plata somajului tehnic al angajatilor si PFA-urilor, precum si alte scheme de sprijin al job-urilor din economie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,336 seconds )