Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

Iohannis, despre legea Avram Iancu: Sustin initiativa; legea trebuie sa respecte anumite criterii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis, despre legea Avram Iancu: Sustin initiativa; legea trebuie sa respecte anumite criterii

Administratia prezidentiala a transmis, joi, ca presedintele Klaus Iohannis sustine initiativa de cinstire a memoriei lui Avram Iancu, insa legea trebuie sa respecte anumite criterii de natura procedurala si legislativa pentru a fi promulgata. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis sustine cinstirea memoriei lui Avram Iancu: Textul legii trebuie examinat inainte de promulgare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine cinstirea memoriei lui Avram Iancu prin conferirea titlului de erou national. Totusi, presedintele spune ca nu poate promulga legea in forma sa actuala, acesta.

Legea lui Avram Iancu si situatia romanilor din Ucraina, rezolvate prin Fuga de Iohannis Sebastian Bach

Presedintele Iohannis spune ca sustine legea prin care Avram Iancu sa fie declarat Erou al Natiunii Romane, numai ca nu a promulgat-o. Presedintele isi merita astfel supranumele de Iohannis Sebastian Bach prin felul maiastru in care isi compune partiturile in forma clasica de preludiu si fuga pe orice tema data. Preludiul a fost inainte de alegeri si a fost seducator pentru multi. De atunci, primim numai Fuga. in sensul propriu al termenului.

Avram Iancu, motiv de scandal intre Klaus Iohannis si Crin Antonescu

Avram Iancu a devenit motiv de scandal intre Klaus Iohannis si Crin Antonescu. Antonescu a propuns ca Avram Iancu sa fie declarat erou national. Seful statului a trimis insa spre reexaminare Legea pentru.

Klaus Iohannis cere reexaminarea Legii Avram Iancu. Care sunt motivele invocate de presedinte

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retrimis Parlamentului Legea pentru conferirea titlului de Erou al Natiunii Romane lui Avram Iancu, pentru viata inchinata si jertfita spre propasirea neamului romanesc si a cerut reexaminarea acesteia deoare se creeaza un conflict intre Administratia Prezidentila si Parlament.

FOTO. Klaus Iohannis, despre conferirea titlului de erou national lui Avram Iancu

Presedintele Klaud Iohannis a postat, joi, pe pagina personala de Facebook, un mesaj referitor la conferirea titlului de erou national lui Avram Iancu, prin care si-a aratat sustinerea fata de acest proiect de lege.

Unde romanii nu sunt de acord cu Klaus Iohannis. Despre motiunea de cenzura a DNA

DNA a depus practic motiunea de cenzura impotriva lui Victor Ponta, in urma dosarului lui Darius Valcov, autorul Codului Fiscal pe care se asteapta angajarea raspunderii Guvernului si, implicit, motiunea de cenzura a PNL. Romanii nu sunt deloc de acord cu Klaus Iohannis in ceea ce priveste mediatizarea luptei anticoruptie. Sunt primii nori pe cerul senin la lunii de miere populara de care se bucura presedintele Iohannis de cand a fost ales.

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )