Libnet.ro
UNICEF

00:07

Legea lui Avram Iancu si situatia romanilor din Ucraina, rezolvate prin Fuga de Iohannis Sebastian Bach

Adevărul Adevărul,
Legea lui Avram Iancu si situatia romanilor din Ucraina, rezolvate prin Fuga de Iohannis Sebastian Bach

Presedintele Iohannis spune ca sustine legea prin care Avram Iancu sa fie declarat Erou al Natiunii Romane, numai ca nu a promulgat-o. Presedintele isi merita astfel supranumele de Iohannis Sebastian Bach prin felul maiastru in care isi compune partiturile in forma clasica de preludiu si fuga pe orice tema data. Preludiul a fost inainte de alegeri si a fost seducator pentru multi. De atunci, primim numai Fuga. in sensul propriu al termenului. continuă pe Adevărul

Vizita la Kiev a lui Iohannis ar fi trebuit sa aiba ca obiectiv situatia romanilor din Ucraina

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, ieri, ca vizita la Kiev a actualului sef al statului, Klaus Iohannis, ar fi trebuit sa aiba ca obiectiv prioritar situatia romanilor din Ucraina, potrivit surselor din presa.

Iohannis, despre legea Avram Iancu: Sustin initiativa; legea trebuie sa respecte anumite criterii

Administratia prezidentiala a transmis, joi, ca presedintele Klaus Iohannis sustine initiativa de cinstire a memoriei lui Avram Iancu, insa legea trebuie sa respecte anumite criterii de natura procedurala si legislativa pentru a fi promulgata.

Avram Iancu, motiv de scandal intre Klaus Iohannis si Crin Antonescu

Avram Iancu a devenit motiv de scandal intre Klaus Iohannis si Crin Antonescu. Antonescu a propuns ca Avram Iancu sa fie declarat erou national. Seful statului a trimis insa spre reexaminare Legea pentru.

Iohannis sustine cinstirea memoriei lui Avram Iancu: Textul legii trebuie examinat inainte de promulgare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine cinstirea memoriei lui Avram Iancu prin conferirea titlului de erou national. Totusi, presedintele spune ca nu poate promulga legea in forma sa actuala, acesta.

Klaus Iohannis cere reexaminarea Legii Avram Iancu. Care sunt motivele invocate de presedinte

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retrimis Parlamentului Legea pentru conferirea titlului de Erou al Natiunii Romane lui Avram Iancu, pentru viata inchinata si jertfita spre propasirea neamului romanesc si a cerut reexaminarea acesteia deoare se creeaza un conflict intre Administratia Prezidentila si Parlament.

FOTO. Klaus Iohannis, despre conferirea titlului de erou national lui Avram Iancu

Presedintele Klaud Iohannis a postat, joi, pe pagina personala de Facebook, un mesaj referitor la conferirea titlului de erou national lui Avram Iancu, prin care si-a aratat sustinerea fata de acest proiect de lege.

Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunoscuta nationalitatea si sa aiba autonomie

Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunscuta nationalitatea si sa aiba autonomie. Rutenii din regiunea Transcarpatia, in Ucraina vest) vor sa aiba un dialog cu Kievul Rutenii din regiunea.

Un jurnalist rus a fost EXPULZAT din Ucraina

Un jurnalist, angajat al postului de televiziune rusesc Canal5, a fost expulzat din Ucraina, anunta RIA Novosti, citand un comunicat remis de Serviciul de Securitate Ucrainean SBU). Leonid Vorobyov a primit in.

Raiffeisen negociaza cu BERD viitorul subsidiarei sale din Ucraina

Raiffeisen Bank International RBI) este in negocieri cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) privind co-investitiile din Ucraina, a declarat sefului grupului bancar austriac, Karl Sevelda, intr-un interviu acordat publicatiei germane Handelsblatt, conform Reuters, transmite Agerpres.

Germania, ingrijorata de agresivitatea NATO fata de criza din Ucraina

Presedintele american Barack Obama sprijina eforturile cancelarului german Angela Merkel pentru gasirea unei solutii diplomatice la criza din Ucraina, dar ulii de la Washington par hotarati sa torpileze abordarea Berlinului, scrie Spiegel online, care atrage atentia ca, in acest caz, comandantul NATO in Europa nu este de ajutor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )