Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iohannis, discutii cu Trump si Macron la reuniunea NATO: Le-am urat bun venit si i-am asigurat de tot sprijinul. Romania si-a atins obiectivele si la acest summit

Adevărul Adevărul,
Iohannis, discutii cu Trump si Macron la reuniunea NATO: Le-am urat bun venit si i-am asigurat de tot sprijinul. Romania si-a atins obiectivele si la acest summit

Presedintele Klaus Iohannis a purtat, joi, la Bruxelles, scurte discutii cu noul presedinte al SUA, Donald Trump, si cu noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, afirmand ca le-a urat acestora bun venit in cadrul NATO si i-a asigurat de tot sprijinul sau si al Romaniei. continuă pe Adevărul

Iohannis, discutii cu Trump si Macron la reuniunea NATO: Le-am urat bun venit si i-am asigurat de tot sprijinul meu

Presedintele Klaus Iohannis a purtat, joi, la Bruxelles, scurte discutii cu noul presedinte al SUA, Donald Trump, si cu noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, afirmand ca le-a urat acestora bun venit in cadrul NATO si i-a asigurat de tot sprijinul sau si al Romaniei, potrivit news. ro.

FOTO. Presedintlele Iohannis la reuniunea NATO de la Bruxelles: Dorim o Alianta puternica si coeziva. Iohannis - foarte apropiat de Macron

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi la Bruxelles, inainte sa intre la reuniunea NATO, ca este abordare buna ca Alianta sa se implice in lupta cu terorismul, dar fara ca aceasta initiativa sa slabeasca actiunile NATO pe Flancul Estic.

Iohannis merge joi la reuniunea NATO. Liderii Aliantei asteapta un mesaj pozitiv din partea lui Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis merge, joi, la Bruxelles, pentru reuniunea sefilor de stat si de guvern ai NATO, unde va fi inaugurat si noul sediu al Aliantei si se va face o analiza a implementarii deciziilor din 2016, de la Varsovia.

Klaus Iohannis: Romania si-a atins obiectivele la reuniunea NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Romania si-a atins obiectivele la reuniunea NATO de la Bruxelles. Pot sa spun ca si la aceasta reuniune Romania si-a atins.

Presedintele Klaus Iohannis, fata in fata cu Donald Trump la summitul NATO (FOTO)

Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei a participat joi la reuniunea NATO, unde a fost pentru prima data fata in fata cu cel mai important om al planetei, Donald Trump, Presedintele SUA,.

Reuniunea NATO, prilej de achizitii de doua milioane de euro

25 de masini si un sistem performant pentru filmarea fiecarui loc din plen figureaza pe lista de achizitii pentru o manifestare a NATO, care va dura cateva zile. Ulterior, achzitiile vor ramane in dotarea Camerei Deputatilor, institutie condusa de Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )