Libnet.ro
UNICEF

06:15

Iohannis: Noi vom castiga alegerile din aceasta toamna

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Noi vom castiga alegerile din aceasta toamna

Candidatul Aliantei Crestin Liberale ACL) la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, vineri,la Slatina,ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale, declarandu-se convins ca dreapta va iesi invingatoare, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Noi vom castiga alegerile din aceasta toamna si noi vom schimba politica romaneasca

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, la Slatina, ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale, declarandu-se convins ca dreapta va iesi invingatoare, relateaza.

O saptamana de refacere pe bani putini: cat ii costa pe romani sa mearga in statiuni balneare in aceasta toamna

Romanii se pot caza sase nopti in statiunile balneare cu 330-540 lei, cu mic dejun sau doua mese pe zi, in aceasta toamna, anunta Organizatia Patronala a Turismului Balnear.

Prima temperatura LA LIMITA iNGHETULUI din aceasta vara. Unde a fost inregistrata

Mercurul a coborat, vineri dimineata, pana la limita inghetului in judetul Harghita, meteorologii de la Miercurea Ciuc consemnand o minima de 0,1 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta.

Zero grade Celsius, vineri dimineata la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara

Temperaturile au coborat deja pana la limita inghetului in judetul Harghita, acolo unde a fost inregistrata vineri dimineata o minima de 0,1 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara.

MEN FASHION ALERT! Ce vor purta barbatii in aceasta toamna

Toamna se numara tendintele, atat in moda feminina, cat si in cea masculina. Chiar daca acest anotimp nu a inceput oficial, trend-urile de toamna-iarna au fost deja trasate de designeri, inca din primavara acestui an pentru a oferi suficient timp trendsetter-ilor sa isi reorganizeze garderoba. Evident, sezonul ploios aduce cu el o schimbare de look, atunci cand vine vorba de paleta cromatica, imprimeuri, materiale si texturi. Sa trecem in revista tendintele propuse de cele mai importante brand-uri masculine!.

Documentele care il pot distruge pe Iohannis. Noi marturii despre implicarea lui Klaus Iohannis in traficul cu copii

Noi marturii despre implicarea lui Klaus Iohannis in traficul cu copii, imediat dupa revolutie. Site-ul justitiarul. ro publica un interviu cu bunica celor trei copii, a caror infiere a fost intermediata de.

Tariceanu: Alegerile din 2012 ar fi trebuit refacute. Noile majoritati formate dupa ruperea USL nu sunt legitime

Noi majoritati formate in urma ruperii USL nu sunt legitime si, din acest motiv, alegerile locale din 2012 ar fi trebuit refacute, considera Calin Popescu Tariceanu. Trebuie sa tinem cont ca s-a schimbat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )