Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Noi vom castiga alegerile din aceasta toamna si noi vom schimba politica romaneasca

B1 B1,
Klaus Iohannis: Noi vom castiga alegerile din aceasta toamna si noi vom schimba politica romaneasca

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, la Slatina, ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale, declarandu-se convins ca dreapta va iesi invingatoare, relateaza. continuă pe B1

Iohannis: Noi vom castiga alegerile din aceasta toamna

Candidatul Aliantei Crestin Liberale ACL) la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, vineri,la Slatina,ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale, declarandu-se convins ca dreapta va iesi invingatoare, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis despre traseismul politic: Ordonanta este gandita sa mearga la PSD oamenii. Nu vom primi primari care vor sa vina de la alte partide la noi

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat la Craiova ca ordonanta de urgenta care legalizeaza traseismul politic este data pentru a crea un avantaj candidatului PSD.

Documentele care il pot distruge pe Iohannis. Noi marturii despre implicarea lui Klaus Iohannis in traficul cu copii

Noi marturii despre implicarea lui Klaus Iohannis in traficul cu copii, imediat dupa revolutie. Site-ul justitiarul. ro publica un interviu cu bunica celor trei copii, a caror infiere a fost intermediata de.

Klaus Iohannis a fost taxat dur pe internet dupa ce a afirmat ca si-a cumparat case pentru ca nu a investit in copii (FOTO)

Klaus Iohannis a fost dur taxat pe internet dupa ce a explicat modul in care si-a cumparat casele, relateaza Stiripesurse. Noi nu avem copii, deci altii au investit in copii, in educatia copiilor, noi am.

Klaus Iohannis se descrie ca fiind un politruc care vrea sa candideze la Presedintia Romaniei

Declaratie uluitoare a unui prezidentiabil. Un politruc care vrea sa candideze la presedintia Romaniei. Asa se descrie Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale. Situatia mea este un pic.

Gafa a lui Klaus Iohannis: Sunt un politruc care vrea sa candideze la Presedintia Romaniei

Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintia Romaniei, a comis o gafa in timpul unei conferinte de presa organizata cu ocazia unei dezbateri pe tema educatiei. Situatia mea este un pic deosebita, fiindca.

Klaus Iohannis: Sistemul de educatie romanesc sufera de reformita. E nevoie de un plan pe o suta de ani

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca sistemul de educatie romanesc sufera de o boala larg raspandita in Europa, respectiv reformita, al carei singur rezultatul palpabil este scaderea.

Klaus Iohannis, despre OUG privind migratia primarilor: Se legifereaza traseismul politic

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, referitor la ordonanta de urgenta ce priveste migratia primarilor fara sa isi piarda mandatul, ca acum se legifereaza traseismul politic si ca.

Prima temperatura LA LIMITA iNGHETULUI din aceasta vara. Unde a fost inregistrata

Mercurul a coborat, vineri dimineata, pana la limita inghetului in judetul Harghita, meteorologii de la Miercurea Ciuc consemnand o minima de 0,1 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta.

Zero grade Celsius, vineri dimineata la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara

Temperaturile au coborat deja pana la limita inghetului in judetul Harghita, acolo unde a fost inregistrata vineri dimineata o minima de 0,1 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )