Libnet.ro
UNICEF

17:15

Iohannis: Primarii care vor cadea in capcana OUG privind migratia risca sa-si piarda mandatul

B1 B1,
Iohannis: Primarii care vor cadea in capcana OUG privind migratia risca sa-si piarda mandatul

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi, la Drobeta Turnu Severin, ca alesii locali care vor parasi partidul in numele caruia au obtinut mandatul in iunie 2012 risca sa fie demisi. Eu i-am avertizat si. continuă pe B1

Surse:Iohannis a depus plangere penala la DNA impotriva lui Dragnea pentru OUG privind migratia

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a depus marti o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie DNA) impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea ordonantei de urgenta 55/2014, care permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

FOTOGALERIE/UPDATE Bulevardul Magheru din Bucuresti, impodobit cu brandul T al Deutsche Telekom, sub care vor opera Romtelecom si Cosmote din aceasta luna

Bulevardul Magheru din Bucuresti a fost impodobit cu zeci de cuburi de culoarea magenta pe care este inscris brandul T al grupului german Deutsche Telekom, pentru a marca trecerea Romtelecom si Cosmote la noul brand sub care vor opera din aceasta luna pe piata locala, respectiv Telekom Romania. Cei doi operatori, controlati indirect de grupul german, vor marca trecerea la noul brand printr-o serie de evenimente ce vor avea loc simultan in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Berlin, sambata, 13 septembrie. UPDATE Reprezentantii Romtelecom si Cosmote pentru HotNews. ro: In seara zilei de 12 septembrie, cele peste 700 de cuburi se vor aprinde, de la Piata Romana pana la Universitate. Astfel, inima Capitalei va deveni Magenta.

Universitatea Babes-Bolyai: Atentionam ca, in anumite universitati, sub cupola colegiilor, urmeaza a se inmatricula cursanti fara Bacalaureat care vor detine mediat, prin mecanismul recunoasterii de credite, un statut de veritabil Student

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca isi exprima dezacordul deplin cu privire la metodologia care lasa universitatile sa primeasca absolventi fara bacalaureat. Nu credem ca orientarile europene sunt in acest sens. ) Atentionam ca, in anumite universitati, sub cupola colegiilor, urmeaza a se inmatricula 'cursanti' fara bacalaureat care vor detine mediat, prin mecanismul recunoasterii de credite, un statut de veritabil student, se arata in raspunsul Universitatii, la solicitarea HotNews. ro. Avertismentul vine dupa ce unele universitati private au anuntat deja ca, daca un cursant ia bacalaureatul dupa primul an de colegiu, il trec direct in anul II de Facultate.

Liberalii, tot mai aproape de PSD: Cati alesi si-au schimbat partidul dupa OUG privind migratia si cine urmeaza (VIDEO)

Liberalii ajung tot mai aproape de PSD dupa publicarea ordonantei privind migratia alesilor locali. Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristian Bagiu, este primul sef de judet care ar schimba partidul sub.

ACL picheteaza sediul Avocatului Poporului, dupa adoptarea OUG privind migratia

Alianta Crestin-Liberala anunta ca va picheta zilnic, incepand de luni, sediul Avocatului Poporului, intre orele 10. 00 si 13. 00, pentru a protesta astfel fata de adoptarea Ordonantei privind migratia alesilor locali, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )