Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis a primit demisia directorului STS. Marti va informa CSAT

Adevărul Adevărul,
Iohannis a primit demisia directorului STS. Marti va informa CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a primit demisia directorului STS, Ionel Vasilca, si va informa maine CSAT cu privire la vacantarea postului. Ionel Vasilca a demisionat ca urmare a tragediei de la Caracal, dar sustine ca institutia pe care a condus-o nu are nicio vina. Vasilca a fost numit in fruntea STS in urma cu doi ani, dupa ce i-a locul lui Marcel Opris, care a condus STS timp de 12 ani. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, prima reactie dupa demisia directorului STS

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, informeaza Administratia Prezidentiala. in cadrul.

Reactia lui Dancila dupa demisia sefului STS: E nepermis sa ne vorbeasca de imagine Voi convoca sesiune extraordinara pentru modificarea legislatiei

La scurt timp dupa demisia sefului STS, Viorica Dancila reactioneaza pe Facebook acuzandu-l de aroganta si comenteaza ca s-ar fi asteptat ca presedintele Klaus Iohannis ca nu l-a demis. De asemenea, premierul il acuza si pe Dan Barna de iesire heirupista si anunta ca ea insasi va solicita convocarea in sesiune extraordinara a Parlamentului.

Societatea civila cere demiterea directorului STS si a ministrului Comunicatiilor

Organizatia APADOR CH cere demiterea directorului STS, a ministrului Comunicatiilor si a unor secret.

APADOR-CH cere demiterea ministrului Comunicatiilor, a directorului STS si a unor secretari de stat

Reprezentantii Asociatiei pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania Comitetul Helsinki APADOR-CH) solicita demiterea directorului STS, Sorinel Vasilca, a ministrului Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, si a unor secretari de stat din MAI si Ministerul Sanatatii.

Viorica Dancila, reactie dupa demisia sefului STS: Presedintele ar fi trebuit sa il demita

Premierul Viorica Dancila a salutat demisia sefului STS, Ionel-Sorinel Vasilca, subliniind ca si-ar fi dorit sa nu vada atata aroganta din partea acestuia. Salut demisia sefului STS, pe care,.

Demisia sefului STS, pe masa lui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director .

Viorica Dancila, solicitare ferma catre presedintele Iohannis: Demiterea directorului STS

Premierul Viorica Dancila a transmis doua solicitari ferme presedintelui Klaus Iohannis, duminica seara, ca urmare a tragediei de la Caracal. in conditiile in care Iohannis va face o declaratie de presa la.

Viorica Dancila, tir de acuzatii dupa demisia sefului STS: Mi-as fi dorit sa nu vedem atata aroganta din partea domnului Vasilca. Iohannis nu a avut nicio reactie. Barna, o iesire heirupista, plina de amatorism

Premnierul Viorica Dancila a reactionat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, la demisia lui Ionel Vasilca de la conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale. in mesajul sau, sefa Guvernului ii ataca, pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )