Libnet.ro
UNICEF

06:46

Iohannis, reactie catre Ponta despre noul Cod Fiscal: Am mari semne de intrebare!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis, reactie catre Ponta despre noul Cod Fiscal: Am mari semne de intrebare!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca are mari semne de intrebare privind reducerile fiscale anuntate de Guvernul Ponta, precizand ca Executivul nu a spus cum va gestiona aceste reduceri de impozite si taxe. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta, despre noul Cod Fiscal: Este un lucru extraordinar de bun

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca doreste ca propunerea pentru noul Cod Fiscal sa devina realitate, intrucat este un lucru extraordinar de bun si a transmis ca Guvernul ia in calcul raspunderea pe Noul Cod Fiscal.

Ialomitianu, despre noul Cod Fiscal: Impactul bugetar poate duce la imposibilitatea platirii salariilor

Fostul ministru de Finante Gheorghe Ialomitianu a declarat, vineri, ca impactul bugetar al noului Cod Fiscal poate duce Romania in imposibilitatea de a plati pensii si salarii si a sustinut ca Victor Ponta este un Mos Craciun venit cu intarziere, informeaza Mediafax.

Geoana, despre noul Cod Fiscal: Asistam la inca un episod al demogogiei si superficialitatii lui Victor Ponta

Senatorul Mircea Geoana a comentat propunerile Guvernului de modificare a Codului Fiscal, precizand ca documentul este doar un episod al demagogiei lui Victor Ponta.

Noul Cod Fiscal, propunerile Guvernului: TVA redus la 20% din 2016, cota de impozitare diferentiata pentru microintreprinderi, scaderea cotei unice la 14% in 2019, obligatia de plata a CAS si CASS pentru toate persoanele fizice/ Ponta: Avem sansa unei cr

Guvernul propune scaderea TVA la 20% incepand de la 1 ianuarie 2016 si la 18% din 2019, eliminarea impozitului pe constructii speciale, a accizelor la titeiul din productia interna si la produsele de lux. Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat ca actualul Guvern isi mai doreste cota de impozitare diferentiata pentru microintreprinderi din 2016, scaderea cotei unice la 14% in 2019 si obligatia de plata a CAS si CASS pentru toate persoanele fizice Premierul crede ca prin reducerea TVA, care e cea mai dificila, si celelalte masuri, avem sansa sa avem un sir de 8 ani de crestere economica, cum a fost din 2000, de la Guvernul Isarescu, pana in ultimul an al Guvernului Tariceanu. Vezi in text principalele promisiuni ale Guvernului pentru noul Cod Fiscal.

Guvernul va discuta miercuri in prima lectura proiectul de lege privind noul Cod Fiscal

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri, in prima lectura, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal si proiectul de lege privind Codul de Procedura Fiscala. Reamintim ca premierul Victor Ponta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca cele doua coduri vor fi discutate in prima lectura, in cursul lunii februarie.

Noul Cod Fiscal sau despre cum poti da sah opozitiei folosindu-te de propriile sale arme

Din perspectiva timing-ului politic ales, noul Cod Fiscal a lovit in moalele miscarii de imagine pe care cei din PNL ameninta ca o pregatesc: lansarea propriului program de guvernare.

ANALIZA Noul Cod Fiscal: poate duce Guvernul pe cat a promis? Ce spun specialistii in fiscalitate

Specialistii in fiscalitate consultati de Adevarul atrag atentia ca noul Cod Fiscal este prea generos avand in vedere tinta de deficit tot mai redusa, dar si capacitatea Fiscului de a colecta bani la buget.

Care sunt principale schimbari propuse de noul Cod Fiscal

Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. Ministerul Finantelor Publice a finalizat proiectul de lege, proiectul fiind prezentat astazi de Guvern in prima lectura si supus dezbaterii.

Catalin Predoiu: Masurile prevazute in noul Cod Fiscal sunt riscante

Masurile prevazute in noul Cod Fiscal sunt riscante, nechibzuite si nu au alt scop decat de a parjoli terenul in fata adversarului politic, este de parere prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu.

Darius Valcov, ministrul Finantelor, explica noul Cod Fiscal, la Adevarul Live, incepand cu ora 13.00

Darius Valcov, ministrul Finantelor, va explica noul Cod Fiscal, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. Cu cat se va reduce TVA, care sunt produsele pentru care vor scadea accizele, cum va fi taxata munca, dar si microintreprinderile si cum va suporta bugetul statului toate masurile de relaxare fiscala. Sunt intrebari la care va oferi raspunsuri ministrul Finantelor.

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )