Libnet.ro
UNICEF

09:45

Care sunt principale schimbari propuse de noul Cod Fiscal

Antena3 Antena3,
Care sunt principale schimbari propuse de noul Cod Fiscal

Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. Ministerul Finantelor Publice a finalizat proiectul de lege, proiectul fiind prezentat astazi de Guvern in prima lectura si supus dezbaterii. continuă pe Antena3

Noul Cod Fiscal va fi aprobat astazi de Guvern

Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. Ministerul Finantelor Publice a finalizat proiectul de lege care va fi aprobat azi de Guvern in prima lectura si supus ulterior dezbaterii.

Noul Cod Fiscal va fi prezentat astazi de Guvern

Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. Ministerul Finantelor Publice a finalizat proiectul de lege care va fi prezentat azi de Guvern in prima lectura si supus ulterior dezbaterii.

UPDATE. Guvernul discuta, miercuri, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal. TVA s-ar putea reduce sub 20%

Guvernul va discuta, in sedinta de miercuri,in prima lectura, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal si proiectul de lege privind Codul de Procedura Fiscala, informeaza Hotnews.

Guvernul va discuta, miercuri, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal

Guvernul va discuta, in sedinta de miercuri,in prima lectura, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal si proiectul de lege privind Codul de Procedura Fiscala, informeaza Hotnews.

Guvernul va discuta miercuri in prima lectura proiectul de lege privind noul Cod Fiscal

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri, in prima lectura, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal si proiectul de lege privind Codul de Procedura Fiscala. Reamintim ca premierul Victor Ponta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca cele doua coduri vor fi discutate in prima lectura, in cursul lunii februarie.

Relaxarea fiscala propusa prin noul cod fiscal va cauza un gol bugetar de 37 miliarde lei in patru ani

Masurile de relaxare fiscala propuse prin noul proiect de Cod Fiscal vor duce la neincasarea unor venituri bugetare de peste 37 miliarde lei in patru ani, jumatate din suma fiind insa recuperata pe baza.

Ce ne lasa si ce ne ia din portofel noul Cod Fiscal. Specialistii: Prea bun, prea ca la tara

Proiectul noului Cod Fiscal, care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016, anunta reducerea TVA, accize mai mici la carburanti si alcool, reducerea CAS, dar si impozite pe locuinte de pana la sase ori mai mari. Totul cu pretul unei gauri bugetare de 16,26 miliarde de lei.

Aplicarea noul Cod Fiscal in forma propusa de Guvern ar crea un gol in buget de 16,2 miliarde de lei doar in 2016. Cum va fi acoperit?

Guvernul propune un nou Cod Fiscal care daca ar fi aplicat ar crea un gol in buget urias: 16,2 miliarde de lei doar in 2016. Tot Guvernul sustine ca o parte din venituri ar putea fi recuperate. Insa este doar o recuperare ipotetica. Guvernul spune ar putea recupera 9,4 miliarde de lei in 2015 cu care sa mai umple golul de 16, 2 miliarde. Daca, intr-adevar, ar putea fi recuparate cele 9 miliarde, impactul net asupra bugetului ar fi de 6,8 miliarde lei. Un deficit pentru care Guvernul nu prezinta si solutii.

Noul Cod Fiscal: Impozitul pe locuinte si terenuri va creste

Impozitul pe locuinte nu va mai fi limitat la 0,1% din valoarea impozabila, ci va fi stabilit intre 0,08% si 0,2% de catre primarii, iar proprietarii care nu isi ingrijesc casele si/sau terenurile vor plati, din ianuarie 2017, un impozit de sase ori mai mare fata de nivelul standard, conform noului Cod Fiscal, discutat, miercuri, la Guvern, informeaza Mediafax.

Cota unica va fi redusa de la 16% la 14% in 2019 - Propunere noul cod fiscal

Cota unica de impozitare va fi redusa de la 16% la 14% din ianuarie 2019, conform proiectului noului Cod Fiscal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )