Libnet.ro
UNICEF

22:00

Iohannis si Tariceanu, prima data fata in fata dupa scandalul revocarii lui Kovesi: Unde s-au intalnit primii doi oameni in stat (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis si Tariceanu, prima data fata in fata dupa scandalul revocarii lui Kovesi: Unde s-au intalnit primii doi oameni in stat (VIDEO)

Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu se afla miecuri fata in fata. Cei doi se intalnesc pentru prima data dupa ce seful statului a refuzat revocarea lui Kovesi din fruntea DNA. Un gest care l-a scos di. continuă pe B1

Iohannis si Tariceanu, prima data fata in fata dupa scandalul revocarii lui Kovesi: Unde s-au intalnit primii doi oameni in stat

Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu se afla miecuri fata in fata. Cei doi se intalnesc pentru prima data dupa ce seful statului a refuzat revocarea lui Kovesi din fruntea DNA. Un gest care l-a scos di.

intanire de grad ZERO la Senat: Iohannis si Tariceanu, fata in fata dupa refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi

Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu se intalnesc la Senat, dupa refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de sef al DNA. intrevederea are loc in contextul in care.

Protest in fata Ministerului Educatiei: Studentii si cadrele universitare cer demisia lui Valentin Popa dupa scandalul legat de taierea locurilor de la admitere (VIDEO)

Protest in fata Ministerului Educatiei. Studenti, absolventi si profesori au iesit marti in strada si cer demisia ministrului Valentin Popa, nemultumiti de faptul ca acesta a redus bugetul acordat celor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )