Libnet.ro
UNICEF

13:15

IOHANNIS: Vaccinarea in masa reprezinta singura solutie pentru a ne intoarce cat mai rapid la normalitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Vaccinarea in masa reprezinta singura solutie pentru a ne intoarce cat mai rapid la normalitate

Vaccinarea anti-COVID-19 in masa reprezinta singura solutie pentru intoarcerea, cat mai rapid, la normalitate, a afirmat, astazi, intr-o conferinta de presa, presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Vaccinarea in masa reprezinta singura solutie pentru a ne intoarce la normalitate De succesul campaniei depinde relansarea economica a Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in timpul conferintei de presa de marti de relansarea economica a Romaniei, dar si reluarea activitatilor zilnice cu care oamenii erau obisnuiti, depind de evolutia.

GEORGE SISCU, PNL: Investitiile masive reprezinta calea sanatoasa pentru a creste veniturile romanilor

Deputat PNL de Tulcea, George Siscu, spune ca investitiile masive reprezinta calea sanatoasa pentru a creste veniturile romanilor, conform unei declaratii de presa.

VIDEO Klaus Iohannis: Bugetul pe 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri Vaccinarea in masa, singura solutie pentru a ne reintoarce la normalitate

Bugetul pentru anul 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, in prima conferinta de presa din acest an. Seful statului a subliniat ca, tot in acest an, este obligatoriu sa inceapa un proces de resetare a statului care sa puna in centru accesul cetateanului la servicii si informatii publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )