Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis vrea doua mandate la Cotroceni, pentru a-si indeplini proiectele

Antena3 Antena3,
Iohannis vrea doua mandate la Cotroceni, pentru a-si indeplini proiectele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, ca isi doreste sa ramana in functie doua mandate, pentru avea timp sa isi indeplineasca proiectele,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis isi doreste doua mandate la Cotroceni: Voi fi un mediator, un integrator si un arbitru

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un interviu acordat ziarului francez L'Express, ca isi doreste doua mandate la Palatul Cotroceni, pentru a realiza proiectele pe care si le-a asumat. Acesta isi exprima speranta ca o schimbare a guvernului va avea loc in 2015 sau cel tarziu in 2016 si se defineste drept un presedinte mediator, integrator si arbitru.

Consilierii locali, judeteni, primarii si presedintii de consilii judetene ar putea fi limitati la doua mandate

Limita la doua mandate pentru alesii locali, judeteni, primary si sefii de consilii judetene. Este numai una din propunerile care se au in vedere pentru viitorul apropiat, social-democratii venind cu mai multe propuneri care ar schimba oarecum clasa politica actuala.

Klaus Iohannis pentru L 'Express: Vreau sa fiu presedinte doua mandate

Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu publicat marti pe site-ul saptamanalul francez L 'Express ca vrea sa ramana presedinte al Romaniei doua mandate, pentru ca lucrurile nu pot fi schimbate in patru sau cinci ani, si a precizat ca va fi un presedinte mediator si un arbitru.

Ponta confirma ca merge la Cotroceni pentru a discuta cu Iohannis

Noul presedinte al Romaniei incepe prima zi de munca in forta. La ora 12, Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Victor Ponta, la Cotroceni. Anuntul a fost facut chiar de noul presedinte, pe Facebook,.

Ponta confirma ca merge la Cotroceni pentru a discuta cu Iohannis: Toti cetatenii care ne-au numit in functiile noastre vor avea de castigat

Noul presedinte al Romaniei incepe prima zi de munca in forta. La ora 12, Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Victor Ponta, la Cotroceni. Anuntul a fost facut chiar de noul presedinte, pe Facebook,.

Ponta merge la Cotroceni pentru a discuta cu Iohannis: Dupa 10 ani putem sa demonstram ce benefica este colaboararea dintre parti

Premierul Victor Ponta a confirmat ca luni se va intalni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, spunand ca este o prima intalnire institutionala care poate demonstra, dupa 10 ani, ce important este ca presedintele si premierul sa.

Planurile Primei Doamne dupa venirea la Bucuresti: Carmen Iohannis vrea sa isi continue cariera de profesor

Prima Doamna urmeaza sa ia o serie de decizii privind viata profesionala. Carmen Iohannis ar dori sa-si continue cariera de profesor la un liceu din Capitala. Prima Doamna trebuie sa depuna o cerere la inspecto.

Proteste la Cluj-Napoca impotriva Legii Big Brother: Vom vedea daca Iohannis vrea sa isi inceapa mandatul cu un gest ingrozitor

Peste o suta de persoane au protestat in Piata Unirii din Cluj-Napoca fata de adoptarea, in Senat, a Legii securitatii cibernetice, participantii la manifestare cerandu-i presedintelui Klaus Iohannis sa nu o promulge si sa o conteste la Curtea.

Oppo pregateste doua noi telefoane pentru 2015

Dupa ce am vazut in 2014 cateva terminale foarte atractive de la chinezi, Oppo R8200 si Oppo R8205 ar trebui sa ajunga la utilizatori in prima parte a lui 2015. Foarte multe companii chinezesti au fost cap de afis in 2014 prin intermediul unor dispozitive cu caracteristici impresionante. Cei de la Oppo de exemplu, au facut istorie dupa ce au lansat cel mai subtire smartphone. Desi Oppo R5 nu va detine acest titlu pentru o perioada prea lunga de timp, [].

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )