Libnet.ro
UNICEF

15:45

Iohannis si Vucic, despre situatia lui Sebastian Ghita: in cursul zilei de joi vom avea un raspuns

B1 B1,
Iohannis si Vucic, despre situatia lui Sebastian Ghita: in cursul zilei de joi vom avea un raspuns

Situatia lui Sebastian Ghita a fost discutata in conferinta de presa comuna a presedintelui Klaus Iohannis si a omologului sau sarb, Aleksandar Vucic, aflat, joi, in vizita la. continuă pe B1

Iohannis si Vucic, despre situatia lui Sebastian Ghita: in cursul zilei de joi vom avea un raspuns(VIDEO)

Situatia lui Sebastian Ghita a fost discutata in conferinta de presa comuna a presedintelui Klaus Iohannis si a omologului sau sarb, Aleksandar Vucic, aflat, joi, in vizita la.

Presedintele Serbiei, intrebat despre extradarea lui Sebastian Ghita: Am transmis intrebarea ministrului Justitiei si vom primi raspuns astazi

Presedintii Klaus Iohannis si Aleksandar Vu269;ic au fost intrebati, joi, in conferinta de presa comuna de la Palatul Cotroceni, daca au discutat despre urgentarea extradarii fostului deputat Sebastian Ghita, prins la Belgrad in urma cu aproape un an. Presedintele Serbiei a spus ca nu are date despre acest caz, dar a precizat ca a transmis intrebarea ministrului Justitiei si ca va primi raspuns astazi.

Ce se intampla cu extradarea lui Sebastian Ghita

Subiectul extradarii lui Sebastian Ghita nu este unul de discutie intre presedinti, a fost raspunsul lui Klaus Iohannis la intrebarea jurnalistilor despre situatia extradarii fostului deputat cercetat.

Mircea Badea: Oriunde pe planeta unde exista justitie Sebastian Ghita ar fi safe

In scurt timp am putea afla de la cel mai inalt nivel care este stadiul extradarii lui Sebastian Ghita. Presedintele Serbiei, Alexandar Vucic a anuntat ca a cerut ministrului justitiei de la Belgrad.

Sebastian Ghita, victorie in fata DNA: Decizia magistratilor

Sebastian Ghita mai obtine un victorie in fata DNA. Tribunalul Prahova a dispus intrarea in procedura generala a falimentului a SC Asesoft International SA si dizolvarea societatii. Asta in conditiile in.

Klaus Iohannis despre cazul Sebastian Ghita: Nu cred ca e treaba presedintilor sa se ocupe de cei care fug de justitia din Romania

Klaus Iohannis a declarat joi, intr-o conferinta de presa comuna cu omologul sau sarb, ca nu cred ca e treaba presedintilor sa se ocupe de cei care fug de justitia romaneasca. La randul sau, presedintele sarb a spus ca eu nu am prea multe date in acest sens, dar organele juridice se ocupa de aceasta chestiune.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )