Libnet.ro
UNICEF

22:15

Iolu: Valentin Mircea a vorbit in nume personal atunci cand s-a referit la cutremur

România Liberă România Liberă,
Iolu: Valentin Mircea a vorbit in nume personal atunci cand s-a referit la cutremur

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a vorbit in nume personal atunci cand s-a referit la cutremur, punctul de vedere exprimat de acesta nefiind si pozitia Guvernului, a declarat duminica, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu. continuă pe România Liberă

Purtatorul de cuvant al Executivului: Pozitia lui Valentin Mircea nu este a Guvernului, a vorbit in nume personal / Seful Corpului de Control al premierului a sters postarea despre cutremur

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat, pentru News. ro, ca Executivul nu isi asuma pozitia lui Valentin Mircea, seful Corpului de Control al premierului, care a criticat reactia slaba a autoritatilor la cutremurul de sambata. Intre timp, Valentin Mircea a sters de pe Facebook postarea, precizand totodata ca pagina contine doar opinii in nume propriu.

Guvernul, reactie ferma dupa declaratiile despre cutremur ale sefului Corpului de Control al premierului

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a vorbit in nume personal atunci cand s-a referit la cutremur, punctul de vedere exprimat de acesta nefiind si pozitia Guvernului, a declarat.

Seful corpului de control al premierului si-a blocat accesul pe Facebook la postarile controversate. Valentin Mircea: in curand voi reveni in mediul privat (FOTO)

Dupa o serie de postari controversate publicate pe pagina personala de Facebook, Valentin Mircea, seful Corpului de control al premierului Dacian Ciolos, a luat o alta decizie. controversata. Acesta a blocat.

Arafat ii raspunde lui Valentin Mircea: Nu il inteleg. Trebuie sa vezi ca am esuat in interventie, dar aici nu a fost

Secretarul de stat Raed Arafat considera periculoasa afirmatia sefului Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, potrivit caruia oamenii nu ar trebui sa se bazeze pe institutiile statului roman in cazul unui mare cutremur, precizand ca nu se poate spune ca autoritatile au esuat pentru ca nu a fost nevoie de nicio interventie in cazul seismului din noaptea de vineri spre sambata.

Valentin Mircea: Institutiile au note maxime la simpozioane si umflat muschii, dar nu va bazati pe ele la cutremur

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a comentat pe Facebook modul in care s-au comportant institutiile statului din punctul de vedere al comunicarii in cazul cutremurului de sambata noaptea, afirmand ca nu si-au facut treaba.

Cum sa reduci cheltuielile atunci cand ai o firma mica

Cand ai o firma mica, la inceput de drum, optimizarea costurilor este imperativa. IMM-urile reprezinta un motor pentru economia unui stat, motiv pentru care si Guvernul a anuntat recent masuri de stimulare a acestor intreprinderi. Pentru succesul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )