Libnet.ro
UNICEF

14:15

Guvernul, reactie ferma dupa declaratiile despre cutremur ale sefului Corpului de Control al premierului

Antena3 Antena3,
Guvernul, reactie ferma dupa declaratiile despre cutremur ale sefului Corpului de Control al premierului

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a vorbit in nume personal atunci cand s-a referit la cutremur, punctul de vedere exprimat de acesta nefiind si pozitia Guvernului, a declarat. continuă pe Antena3

Raed Arafat, dupa declaratiile date de seful Corpului de Control al premierului: Sincer, sunt ingrijorat. Nu am inteles acea afirmatie

Valentin Mircea, seful Corpului de Control al premierului, a afirmat ca autoritatile sunt zero in cazul unui cutremur major si ca cetatenii nu ar trebui sa se bazeze pe institutiile.

Marmureanu: Sa nu facem predictii apocaliptice despre cutremur. Nimeni nu stie cum va fi si cand va veni

Cutremurul de asta-noapte a fost apropiat de cel din august 2009, dar cel mai bine ar fi sa nu se faca predictii apocaliptice pentru ca ceea ce se intampla sub pamant ramane inca o necunoscuta, dupa cum sustin toti cercetatorii cu care am avut mai.

Marmureanu: Sa nu facem predictii apocaliptice despre cutremur. Nimeni nu stie cum va fi si cand va veni

Cutremurul de asta-noapte a fost apropiat de cel din august 2009, dar cel mai bine ar fi sa nu se faca predictii apocaliptice pentru ca ceea ce se intampla sub pamant ramane inca o necunoscuta, dupa cum sustin toti cercetatorii cu care am avut mai multe discutii de-a lungul timpului, a declarat pentru News. ro, profesorul Gheorghe Marmureanu, presedintele de onoare al Institutului National pentru Fizica a Pamantului INFP).

Marian Godina, reactie virulenta dupa atacul la adresa mamei politistului Gigina: Acest individ poate scuipa si inghiti in acelasi timp, si nu ma refer la oxigen!

Marian Godina a avut o reactie virulenta la adresa lui Ion Cristoiu, care a afirmat intr-o emisiune TV ca mama politistului Bogdan Gigina ar trebui sa taca, sustinand ca e manipulata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3315 seconds )