Libnet.ro
UNICEF

05:15

Seful corpului de control al premierului si-a blocat accesul pe Facebook la postarile controversate. Valentin Mircea: in curand voi reveni in mediul privat (FOTO)

B1 B1,
Seful corpului de control al premierului si-a blocat accesul pe Facebook la postarile controversate. Valentin Mircea: in curand voi reveni in mediul privat (FOTO)

Dupa o serie de postari controversate publicate pe pagina personala de Facebook, Valentin Mircea, seful Corpului de control al premierului Dacian Ciolos, a luat o alta decizie. controversata. Acesta a blocat. continuă pe B1

Purtatorul de cuvant al Executivului: Pozitia lui Valentin Mircea nu este a Guvernului, a vorbit in nume personal / Seful Corpului de Control al premierului a sters postarea despre cutremur

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat, pentru News. ro, ca Executivul nu isi asuma pozitia lui Valentin Mircea, seful Corpului de Control al premierului, care a criticat reactia slaba a autoritatilor la cutremurul de sambata. Intre timp, Valentin Mircea a sters de pe Facebook postarea, precizand totodata ca pagina contine doar opinii in nume propriu.

Seful Corpului de Control al premierului: Institutiile statului au note maxime la simpozioane si umflat muschii, dar nu va bazati pe ele cand va lovi un mare cutremur

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a criticat pe Facebook despre modul in care institutiile statului, dar si televiziunile de stiri au reactionat la cutremur, subliniind ca ele nu si-au facut treaba corespunzator atunci cand vine vorba de comunicarea cu cetatenii/publicul dupa cutremurul din noaptea de vineri spre sambata. Valentin Mircea: Daca acest cutremur ar fi fost un exercitiu privind pregatirea pentru un mare cutremur, acesta tocmai a esuat, in aspecte elementare: informarea publicului, coordonarea rapida a reactiei.

Seful Corpului de Control al premierului, despre Gabriel Oprea: S-a urcat scroafa in copac si acum se crede privighetoare (FOTO)

Valentin Mircea, seful Corpului de Control al premierului Dacian Ciolos, a povestit intr-o postare pe o retea de socializare despre comportamentul lui Gabriel Oprea in perioada cand ocupa functia de.

Raed Arafat, dupa declaratiile date de seful Corpului de Control al premierului: Sincer, sunt ingrijorat. Nu am inteles acea afirmatie

Valentin Mircea, seful Corpului de Control al premierului, a afirmat ca autoritatile sunt zero in cazul unui cutremur major si ca cetatenii nu ar trebui sa se bazeze pe institutiile.

Seful Corpului de Control al premierului, despre Gabriel Oprea: S-a urcat scroafa in copac si acum...

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, l-a criticat dur pe Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook. Acesta a descris, in cateva cuvinte, comportamentul lui Gabriel Oprea in perioada.

Cutremurul de sambata are replici in Guvernul Romaniei. Scandal monstru in Executiv: Seful corpului de control si-a sters postarea critica de pe Facebook dupa ce s-a suparat Raed Arafat

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, si-a sters de pe Facebook criticile la adresa institutiilor statului, care nu si-au facut treaba. El a sters comentariul dupa ce a primit o replica de la Raed Arafat, secretar de stat care raspunde de situatiile de urgenta.

Arafat ii raspunde sefului Corpului de Control al premierului: Trebuie sa vezi ca am esuat in interventie, dar aici nu a fost nevoie de interventie. Oamenii trebuie sa aiba incredere in institutiile statului

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat pentru News. ro ca nu intelege afirmatiile sefului Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, potrivit caruia oamenii nu ar trebui sa se bazeze pe institutiile statului roman in cazul unui mare cutremur, adaugand ca autoritatile si-au facut treaba si ca oamenii trebuie sa aiba incredere in institutiile statului. Noi ne bazam pe increderea oamenilor.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )