Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ion Ariton, catre colegii din Senat: Va solicit sa aprobati cererea de incepere a urmaririi penale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ion Ariton, catre colegii din Senat: Va solicit sa aprobati cererea de incepere a urmaririi penale

Senatorul Ion Ariton a cerut, joi, colegilor din Senat, sa aprobe solicitarea Parchetului General privind inceperea urmaririi penale impotriva sa, anunt care a fost aplaudat de parlamentari. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia juridica din Senat, aviz favorabil pentru urmarirea lui Ariton si Vosganian

Comisia juridica din Senat a dat din nou aviz favorabil la cererea procurorilor de urmarire a ministrilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, iar cei doi asteapta acum votul plenului Senatului.

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Comisia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian (VIDEO)

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Comisia juridica: Cererile pentru inceperea urmaririi penale a senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, avizate favorabil

Senatorii din Comisia juridica au avizat favorabil, marti, cu majoritate de voturi, cererile pentru inceperea urmaririi penale a fostilor ministri ai Economiei Ion Ariton si Varujan Vosganian, informeaza Agerpres.

Rapoartele pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian, retrimise la Comisia Juridica

Biroul Permanent a retrimis la Comisia Juridica rapoartele pentru senatorii Ion Ariton si Varujan Vosganian pe motiv ca fostii ministri ai Economiei nu si-au spus punctul de vedere in fata colegilor din.

Comisia juridica a Senatului are termen pana marti sa rediscute avizele de urmarire penala pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian

Comisia juridica a Senatului trebuie sa rediscute pana marti solicitarile Mnisterului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva fostilor ministri ai Economiei Ion Ariton si Varujan.

Comisia pentru politica externa din Senat propune rechemarea ambasadorului de la Paris

Comisia pentru politica externa din Senat a propus, marti, chemarea de la post a ambasadorului Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru, precum si a directorului ICR Paris, Yvette Fulicea, si a unei functionare, ca urmare a incidentului cu invitatiile pentru receptia ocazionata de vizita presedintelui Klaus Iohannis la Paris, potrivit Agerpres.

PNL forteaza inlocuirea lui Tariceanu din Senat (VIDEO)

Liberalii pun la punct detaliile fuziunii in teritoriu si isi fac planurile pentru a forma in Senat o noua majoritate, care sa-l dea jos de la conducere pe Calin Popescu Tariceanu. Copresedintele PNL Alina.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )