Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ion Chicu se va intalni cu Dmitrii Medvedev pe 20 noiembrie, la Moscova. Igor Dodon: O dovada importanta a relansarii plenare a relatiilor strategice

Adevărul Adevărul,
Ion Chicu se va intalni cu Dmitrii Medvedev pe 20 noiembrie, la Moscova. Igor Dodon: O dovada importanta a relansarii plenare a relatiilor strategice

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, va avea o intrevedere miercuri, 20 noiembrie, la Moscova, cu omologul sau din Federatia Rusa, Dmitrii Medvedev. Anuntul a fost facut de presedintele Igor Dodon, dupa intalnirea cu ambasadorul rus la Chisinau, Oleg Vasnetov. continuă pe Adevărul

Noul premier al Republicii Moldova, Ion Chicu, pleaca in aceasta saptamana la Moscova. Aprovizionarea cu gaze naturale, pe agenda discutiilor

Noul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu, va intreprinde saptamana aceasta prima vizita de lucru in Federatia Rusa. Potrivit unui anunt facut de acesta, pe agenda discutiilor se afla.

Cine il va insoti pe Ion Chicu la Moscova si care va fi agenda premierului

Guvernul de la Chisinau anunta ca premierul Ion Chicu va discuta la Moscova, pe 20 noiembrie, un sir de subiecte importante, printre care livrarea gazelor rusesti, exportul produselor agricole si eliberarea autorizatiilor pentru transportatori.

Premierul Ion Chicu pleaca in vizita la Moscova

Prim-ministrul Ion Chicu va efectua saptamana aceasta o vizita in Federatia Rusa. Potrivit premierului, vizita la Moscova a fost agreata de mult timp, insa asa si nu a avut loc. Declaratiile au fost facute luni, 18 noiembrie, intr-o conferinta de presa, transmite IPN.

Ion Chicu: Toate proiectele sociale au acoperire financiara

Toate proiectele sociale, care au fost ieri 18 noiembrie, n. r. ) anuntate, au acoperire financiara in bugetul pentru anul 2019, sustine premierul Ion Chicu. Potrivit sefului executivului, cu exceptia majorarii de salariu, costul celelalte proiecte constituie in jur de 1,1 miliarde de lei, transmite IPN.

Premierul Ion Chicu s-a intalnit cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

Prim-ministrul Ion Chicu s-a intalnit luni, 18 noiembrie, la Guvern, cu ambasadorul Statelor Unite la Chisinau, Dereck J. Hogan. Seful Executivului a dat asigurari in legatura cu angajamentul ferm al actualului cabinet de ministri pentru aprofundarea relatiei bilaterale si pentru intensificarea cooperarii comercial-economice cu statul american.

Ion Chicu: Situatia privind finantele publice si bugetul este destul de complicata

Premierul Ion Chicu sustine ca situatia situatia privind finantele publice si bugetul este destul de complicata, la fel de complicata cum a fost acum o luna, doua luni sau la inceput de an. Chiar si asa, exista ferma convingere ca partea de venituri la bugetul de stat si bugetul public national va fi completata si vor fi asigurate toate cheltuielile, transmite IPN.

Ion Chicu: Parteneriatul cu Rusia este unul strategic si aici este mult spatiu de crestere

Premierul Ion Chicu a confirmat deschiderea Guvernului Republicii Moldova pentru a imbunatati parteneriatul strategic cu Federatia Rusa. Seful Executivului a mentionat necesitatea dezvoltarii relatiilor bilaterale pe dimensiunea politica si social-economica, ce vor aduce beneficii pentru cetatenii ambelor state. Intentia a fost anuntata in cadrul unei intalniri a prim-ministrului cu Ambasadorul Federatiei Ruse la Chisinau, Oleg Vasnetov.

Ion Chicu: Implementarea Acordului de Asociere cu UE constituie o prioritate

Guvernul se angajeaza sa actioneze in conformitate cu Planul de actiuni pentru implementarea Acordului de Asociere. Totodata, relatiile cu Uniunea Europeana si implementarea Acordului de Asociere raman o prioritate majora pentru Guvern. Declaratiile in acest sens au facute de catre premierul Ion Chicu la intrevederea pe care a avut-o cu ambasadorii acreditati in Republica Moldova, transmite IPN.

HOROSCOP rune 20 noiembrie. Racii se simt obositi, Scorpionii trebuie sa lupte pentru ceea ce doresc

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 20 noiembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata OTHILA cu fata in sus). Othila sugereaza ca poate veni spre.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE. Fecioarele se gandesc doar la relaxare, Capricornii sunt pregatiti sa acumuleze cat mai multa informatie

Berbec Primesti vesti bune pe plan financiar si, astfel, te gandesti sa faci niste investitii de care ti-a fost teama in trecut. Cu toate acestea, este necesar sa analizezi bine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )