Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ion Cristoiu: Un impostor - Nicusor Dan. MOTIVUL care a dus la ruptura dintre jurnalist si liderul USR

B1 B1,
Ion Cristoiu: Un impostor - Nicusor Dan. MOTIVUL care a dus la ruptura dintre jurnalist si liderul USR

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre campania electorala si despre presedintii partidelor din Romania, punand accent pe Nicusor. continuă pe B1

Ion Cristoiu: De ce e tinut in puscarie Daniel Dragomir? Pentru ca SRI sa poata pune in scena marele spectacol Codruta Kovesi denigrata de banditii de corupti!

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre Daniel Dragomir, vorbind despre motivul pentru care acesta este tinut in.

Ion Cristoiu: Comunistii chinezi au ciopartit cartea lui Klaus Iohannis pentru a-l castra de orice referire critica la comunism

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de joi, de pe blogul sau, despre subiectul pe care l-a dezbatut si cu o inainte, cartea Pas cu Pas a presedintelui Klaus.

Ion Cristoiu: Chinezii si-au dat seama ca Klaus Iohannis avea nevoie de parale si nu de respectarea operei

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul sau, despre cartea Pas cu Pas lansata de presedintele Klaus Iohannis. Jurnalistul vorbeste despre editura chineza care a.

Nicusor Dan: Principalul pericol pentru Romania este coruptia

Principalul pericol pentru Romania il reprezinta fenomenul coruptiei, care duce la intarzierea dezvoltarii si la perpetuarea saraciei, a declarat vineri, la Pitesti, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan.

Victor Ponta, dupa ce a fost dat in judecata de Nicusor Dan: Am aflat ca renunta la procese daca primeste CEVA CONSISTENT

Fostul premier Victor Ponta, pe care USR l-a dat in judecata pentru calomnie, scrie pe Facebook ca a aflat din presa ca Nicusor Dan are obiceiul sa inceapa procese si sa renunte la ele daca.

Nicusor Dan ii da in judecata pe Ponta si Ghita, pentru repetatele calomnii, cerandu-le cate 500.000 de lei. Replica lui Ghita: El s-a laudat ca a primit burse de la Soros. Cred ca vrea bani de vreun apartament (VIDEO)

Nicusor Dan a depus, joi, la Tribunalul Bucuresti, actiuni impotriva lui Victor Ponta si Sebastian Ghita. Acesta ii acuza de repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvati.

Nicusor Dan i-a dat in judecata pe Ponta si pe Ghita pentru ca l-au facut omul lui Soros. Liderul USR cere daune de 500.000 de lei

Presedintele USR, Nicusor Dan, a depus, joi, la Tribunalul Bucuresti, actiuni impotriva lui Victor Ponta si Sebastian Ghita pentru repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvati Romania, cerandu-le fiecaruia daune in valoare de 500. 000 de lei pentru prejudiciu de imagine.

USR a depasit PNL in propriul sondaj. Nicusor Dan: Prezenta mare la vot ne urca pe noi si da in jos PSD

Un sondaj realizat la comanda USR arata ca PSD se mentine la 40%, insa PNL e cotat cu doar 18%, in timp ce partidul lui Nicusor Dan a ajuns la 19%, cu precizarea ca au fost luate in calcul doar raspunsurile celor care au spus ca merg cu siguranta la vot si s-au decis cu ce partid vor vota. Deci procentele pot varia in functie de prezenta la urne.

Nicusor Dan sustine ca USR a devansat PNL in intentia de vot a romanilor pentru alegerile parlamentare

Nicusor Dan a publicat, pe pagina sa de Facebook, un sondaj potrivit caruia formatiunea politica pe care o conduce, USR, a devansat Partidul National Liberal.

Nicusor Dan spune ca nu vor fi oameni compromisi intr-un Guvern sustinut de USR

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat ca, in cazul in care investirea Guvernului, dupa alegerile din decembrie, va depinde de USR, aceasta formatiune nu va accepta prezenta unor persoane compromise in Executiv.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )