Libnet.ro
UNICEF

08:45

USR a depasit PNL in propriul sondaj. Nicusor Dan: Prezenta mare la vot ne urca pe noi si da in jos PSD

Adevărul Adevărul,
USR a depasit PNL in propriul sondaj. Nicusor Dan: Prezenta mare la vot ne urca pe noi si da in jos PSD

Un sondaj realizat la comanda USR arata ca PSD se mentine la 40%, insa PNL e cotat cu doar 18%, in timp ce partidul lui Nicusor Dan a ajuns la 19%, cu precizarea ca au fost luate in calcul doar raspunsurile celor care au spus ca merg cu siguranta la vot si s-au decis cu ce partid vor vota. Deci procentele pot varia in functie de prezenta la urne. continuă pe Adevărul

Cat a cheltuit USR in campanie si cati bani a strans din donatii. Nicusor Dan: Invitam PSD, PNL si satelitii lor sa faca acelasi exercitiu de transparenta

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat, marti, ca, in perioada precampaniei si a campaniei electorale, USR a primit donatii de peste un milion de lei si doua imprumuturi de la persoane fizice in valoare de 198. 000 de lei. De asemenea, USR a cheltuit pana acum peste 630. 000 de lei. Nicusor Dan le-a cerut tuturor partidelor sa faca publice cheltuielile electorale.

Nicusor Dan sustine ca USR a devansat PNL in intentia de vot a romanilor pentru alegerile parlamentare

Nicusor Dan a publicat, pe pagina sa de Facebook, un sondaj potrivit caruia formatiunea politica pe care o conduce, USR, a devansat Partidul National Liberal.

Rezultat surpriza in cel mai recent sondaj: USR a depasit PNL, iar PSD conduce detasat cu peste 40% din intentiile de vot

Conform unui sondaj recent realizat de KNATAR TNS comandat de USR in randurile alegatorilor care sunt hotarati in privinta votului de la alegerile din 11 decembrie, PSD ramane liderul.

Nicusor Dan spune ca nu vor fi oameni compromisi intr-un Guvern sustinut de USR

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat ca, in cazul in care investirea Guvernului, dupa alegerile din decembrie, va depinde de USR, aceasta formatiune nu va accepta prezenta unor persoane compromise in Executiv.

Nicusor Dan a declarat ca nu va accepta politicieni compromisi intr-un Guvern sustinut de USR

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat ca formatiunea politica pe care o conduce nu va accepta prezenta unor persoane compromise in Guvern.

Initiativa Romania: Nicusor Dan, Traian Basescu si Kelemen Hunor au confirmat participarea la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie

Kelemen Hunor UDMR), Nicusor Dan USR) si Traian Basescu PMP) sunt presedintii de partide care au confirmat, pana luni, disponibilitatea de a participa la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie, inaintea alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Initiatorii dezbaterii - Friedrich Ebert Stiftung fundatia social-democratilor germani), Friedrich Naumann Stiftung fundatia liberalilor germani), platforma de dezbateri Romania Publica si miscarea civica Initiativa Romania - spun ca poarta inca discutii sau asteapta raspunsuri si de la liderii PNL, PSD si ALDE.

Guvernare ALTFEL. Nicusor Dan: USR este optiunea viabila de schimbare. il sustinem pe Ciolos, dar nu-i vom propune nume de ministri, tocmai pentru a avea posibilitate de negociere reala (VIDEO)

Nu veti vedea oameni compromisi care sa faca parte din Guvern, daca noi il vom sustine, a declarat Nicusor Dan, in emisiunea moderata de Silviu Manastire pe B1 TV. Acesta a explicat ca.

Nicusor Dan: La Cluj ne asteptam la aproximativ 20%, cu 5-6% peste media partidului

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, sambata, la Cluj, la lansarea candidatilor filialei locale pentru alegerile parlamentare, ca spera ca la Cluj formatiunea sa obtina un procent de cel putin 20% din voturi, cu 5-6% peste media partidului la nivel national.

PSD, PNL si satelitii lor sa-si faca publice veniturile si cheltuielile din campanie

Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), a cerut astazi PSD, PNL si satelitilor lor sa-si faca publice veniturile si cheltuielile din precampanie si campania electorala, potrivit unui comunicat al formatiunii politice, trimis Redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2727 seconds )