Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ion Sturza, despre crearea PSDM: Cei mai bogati dintre pamanteni au trecut de partea clasei muritoare! Nu cred

Adevărul Adevărul,
Ion Sturza, despre crearea PSDM: Cei mai bogati dintre pamanteni au trecut de partea clasei muritoare! Nu cred

Premierul desemnat, Ion Sturza, a declarat despre crearea Platformei Social-Democrate pentru Moldova PSDM) ca saluta abandonarea in masa a liberalismului si conservatorismului celor mai bogati dintre pamanteni si trecerea lor de partea clasei muncitoare, precizand ca, de fapt, nu crede in aceasta trecere. continuă pe Adevărul

Cei mai bogati si cei mai saraci dintre tehnocrati

Printre cei mai instariti membri ai Guvernului Ciolos figureaza vicepremierul Costin Borc, urmat de ministrul Muncii, Cristina Palmer, si ministrul Societatii Informationale, Marius Raul Bostan, si vicepremierul Vasile Dincu. La polul opus sunt ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Ciprian Bucur, si ministrul delegat pentru Dialog Social, Violeta Alexandru.

Politic Show: Previziunile lui Traian Basescu pentru 2016; Seful Cancelariei Prezidentiale: Optiunea presedintelui ramane un Guvern de dreapta; Cei mai bogati si cei mai saraci dintre tehnocrati

Ce spun parlamentarii cand nu-i aude nimeni. Politica in vacanta. O privire peste discutiile din Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor. Surpriza din declaratia de avere a ministrului Curaj. Motivul pentru care si-a cumparat trei masini identice. Gandul face o analiza a parcului auto.

Cei 14 deputati care au parasit PCRM refuza sa discute cu Ion Sturza, dar se arata deschisi fata de PLDM si PL

Cei 14 deputati care au parasit fractiunea comunistilor refuza sa discute cu premierul desemnat, Ion Sturza. Acestia considera ca aceasta desemnare s-a facut prin intuneric si ca oamenii nu au nevoie de un premier a carui nume se asociaza cu sfarsitul anilor 90, transmite IPN.

Scenariu negru descris de premierul desemnat de la Chisinau. Ion Sturza vorbeste despre intarzierea pensiilor si salariilor, incepand din februarie

Anul nou nu pare sa vina cu vesti bune pentru salariatii de la stat si pentru pensionarii din Republica Moldova. O declaratie a premierului desmenat, Ion Sturza, arata portalul independent. md, face referire la faptul ca din luna februarie este posibil sa apara intarzieri la plata salariilor si pensiilor, din cauza bugetului secatuit al statului.

Ion Sturza anunta cand va veni in Parlament. Nu cei care ma voteaza imi fac o favoare, eu le fac o favoare

Premierul desemnat, Ion Sturza, a anuntat data cand va veni in plenul Parlamentului pentru a prezenta programul de guvernare in fata deputatilor si pentru a-i convinge sa-i acorde votul de incredere.

Ion Sturza se va intalni cu Mihai Ghimpu si grupul Leanca

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, continua consultarile cu fractiunile parlamentare. Acesta se va intalni astazi cu reprezentantii grupului Leanca si cu liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Sturza a anuntat despre acest lucru pe contul sau de pe reteaua de socializare Facebook.

Premierul desemnat Ion Sturza a inceput consultarile cu partidele politice. Acesta crede ca va obtine votul democratilor

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, a inceput consultarile cu fractiunile parlamentare privind programul de guvernare. Acesta s-a intalnit marti la ora 12:00 cu reprezentantii Partidului Liberal Democrat unde au discutat despre principiile de formare a viitorului guvern si criteriile de selectare a membrilor cabinetului de ministri si problemele cu care se confrunta tara in prezent.

Sturza, despre acuzatiile ca ar fi daruit Moldovagaz rusilor. A fost ideea FMI, a Bancii Mondiale

Premierul desemnat, Ion Sturza, sustine ca in perioada cand s-a reorganizat Moldovagaz si a ajuns in proprietatea rusilor, Gazprom facea presiuni enorme, iar ideea de a transfera pachetul majoritar de actiuni a venit din partea institutiilor financiare internationale.

Ion Sturza l-a invitat pe liderul PSRM la discutii. Dodon:Vom examina daca vom fi prezenti la acea sedinta parlamentara

Presedintele PSRM, Igor Dodon, a anuntat ca Ion Sturza i-a solicitat o intrevedere si a postat un mesaj in care il indeamna pe premierul desemnat sa se trezeasca la realitate, admitand ca deputatii socialisti ar putea, in general, sa lipseasca de la sedinta parlamentara in care va fi supusa votului candidatura acestuia.

Premierul desemnat Ion Sturza incepe consultarile cu partidele parlamentare

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, va incepe marti consultarile cu formatiunile parlamentare in vederea formarii noului guvern, primele discutii urmand sa le poarte cu Partidul Liberal Democrat, al fostului prim-ministru Valeriu Strelet, demis la sfarsitul lunii octombrie in urma unei motiuni de cenzura, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )