Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ion Sturza se va intalni cu Mihai Ghimpu si grupul Leanca

Adevărul Adevărul,
Ion Sturza se va intalni cu Mihai Ghimpu si grupul Leanca

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, continua consultarile cu fractiunile parlamentare. Acesta se va intalni astazi cu reprezentantii grupului Leanca si cu liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Sturza a anuntat despre acest lucru pe contul sau de pe reteaua de socializare Facebook. continuă pe Adevărul

Ghimpu regreta ca discutia cu premierul desemnat a avut loc in lipsa unei majoritati parlamentare

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, a avut o intrevedere cu Mihai Ghimpu si cu deputatii Partidului Liberal. Liberalii s-au aratat dezamagiti ca discutiile cu un premier desemnat au loc in lipsa unei majoritati parlamentare si au precizat ca vor lua o decizie in privinta votului dat Guvernului Sturza in cadrul Biroului Politic al formatiunii.

Iurie Leanca: Daca Ion Sturza ne va solicita o intalnire, noi vom accepta

Deputatul neafiliat Iurie Leanca spune ca a luat act de faptul ca Ion Sturza a fost propus pentru functia de prim-ministru de catre Nicolae Timofti. Leanca nu stie insa daca il va vota pe Sturza, dar va accepta o intalnire cu acesta.

Premierul desemnat Ion Sturza a inceput consultarile cu partidele politice. Acesta crede ca va obtine votul democratilor

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, a inceput consultarile cu fractiunile parlamentare privind programul de guvernare. Acesta s-a intalnit marti la ora 12:00 cu reprezentantii Partidului Liberal Democrat unde au discutat despre principiile de formare a viitorului guvern si criteriile de selectare a membrilor cabinetului de ministri si problemele cu care se confrunta tara in prezent.

Premierul desemnat Ion Sturza incepe consultarile cu partidele parlamentare

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, va incepe marti consultarile cu formatiunile parlamentare in vederea formarii noului guvern, primele discutii urmand sa le poarte cu Partidul Liberal Democrat, al fostului prim-ministru Valeriu Strelet, demis la sfarsitul lunii octombrie in urma unei motiuni de cenzura, informeaza Agerpres.

Cei 14 deputati care au parasit PCRM refuza sa discute cu Ion Sturza, dar se arata deschisi fata de PLDM si PL

Cei 14 deputati care au parasit fractiunea comunistilor refuza sa discute cu premierul desemnat, Ion Sturza. Acestia considera ca aceasta desemnare s-a facut prin intuneric si ca oamenii nu au nevoie de un premier a carui nume se asociaza cu sfarsitul anilor 90, transmite IPN.

Ion Sturza anunta cand va veni in Parlament. Nu cei care ma voteaza imi fac o favoare, eu le fac o favoare

Premierul desemnat, Ion Sturza, a anuntat data cand va veni in plenul Parlamentului pentru a prezenta programul de guvernare in fata deputatilor si pentru a-i convinge sa-i acorde votul de incredere.

Surpriza in Republica Moldova: Ion Sturza a fost desemnat premier. Cine e Sturza si care sunt legaturile lui cu Romania

Ion Sturza a fost desemnat premier in Republica Moldova, a anuntat luni presedintele Nicolae Timofti. Nominalizarea unui candidat din afara partidelor este practic o declaratie de razboi politic a presedintelui Timofti fata de oligarhul Vlad Plahotniuc seful de facto al Partidului Democrat), despre care presa moldoveana a relatat ca isi doreste postul de premier. Calculele arata ca sansele ca guvernul lui Sturza sa treaca sint destul de mici, el fiind sustinut doar de PLDM si, eventual, de PL - departe de necesarul de 51 de voturi. Ion Sturza a fost asociat cu Dinu Patriciu si a creat, in 2002, impreuna cu Rompetrol, compania Rompetrol Moldova, unde ocupa functia de presedinte director general. Sturza este presedinte al Fribourg Investments, care detine si Elefant. ro.

Nicolae Timofti: Ion Sturza este candidatul pentru functia de premier. Cunoaste foarte bine problemele tarii

Nicolae Timofti il propune pe omul de afaceri Ion Sturza pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova. Seful statului a semnat decretul cu privire la desemnarea lui Sturza.

Liberalii, despre candidatura lui Ion Sturza: Un prim-ministru nu poate vota in Parlament de 51 de ori

Candidatura lui Ion Sturza, propusa de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, pentru functia de prim-ministru, a fost calificata de democratii de la Chisinau drept una de esec. La randul lor, si liberalii se arata sceptici fata de posibilitatea investirii Guvernului Sturza.

Ion Sturza este noua propunere de prim-ministru al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat pe omul de afaceri Ion Sturza pentru functia de prim-ministru, informeaza Unimedia, potrivit mediafax. ro. Domnul Sturza cunoaste foarte bine problemele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )