Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac despre Simona Halep: Are un mare handicap

Online Sport Online Sport,
Ion Tiriac despre Simona Halep: Are un mare handicap

Omul de afaceri Ion Tiriac a abordat, joi seara, intr-o emisiune de televiziune mai multe subiecte printre care si cel al prezentei Simonei Halep in fruntea tenisului mondial. continuă pe Online Sport

100 de minute. Ion Tiriac, despre solutiile economice care pot vindeca Romania

Ion Tiriac este un vizionar, milionar si colectionar care spune lucrurilor pe nume si nu are competitie in business. Unul dintre cei mai titrati oameni de afaceri romani din istorie vine la Antena 3. Care.

Ion Tiriac, despre proiectele uriase care ii sunt blocate de statul roman

Ion Tiriac a vorbit, joi, la 100 de minute, despre cele doua proiecte uriase ale sale, de minimum 100 de milioane de euro, care sunt in acest moment blocate de statul roman. Stire in curs de.

Guvernul a aprobat schema de ajutor de stat care l-ar avantaja pe Ion Tiriac pentru construirea de gradinite cu profil sportiv

Guvernul a stabilit miercuri, printr-un Memorandum, instituirea schemei de minimis de 500 de milioane de euro privind Programul gROwth - investim in copii, investim in viitor, prin care va sustine construirea, amenajarea si dotarea a 1000 de gradinite cu profil sportiv. Este un ajutor de stat de care ar fi interesat omul de afaceri Ion Tiriac. in luna decembrie, intrebat daca a discutat despre aceasta schema cu omul de afaceri Ion Tiriac, Darius Valcov, consilierul premierului, a raspuns: Unele idei le-am discutat.

Ion Tiriac: Dupa parerea mea, DNA-ul ne-a nenorocit

Ion Tiriac a vorbit, joi, la 100 de minute, despre cele doua proiecte uriase ale sale, de minimum 100 de milioane de euro, care sunt in acest moment blocate de statul roman. Stire in curs de.

Ion Tiriac organizeaza in Banat o noua vanatoare a bogatilor. Subiectul, tabu printre localnici: Eu nu stiu nimic

Ion Tiriac si-a invitat prietenii miliardari sambata, 2 februarie, la o noua partida de vanatoare in Romania. De aceasta data, evenimentul va avea loc in Caras-Severin, in zona satului Ersig, din comuna Vermes, unde omul de afaceri are un complex de vanatoare de aproximativ 1. 000 de hectare.

Simona Halep: nainte sa cstig un Grand Slam nu eram negativista, dar aveam un fel de presiune

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a vorbit sincer despre perioda carierei in care a simtit cea mai mare presiune: cea dintre momentul in care a devenit numarul unu in lume si primul trofeu de Grand Slam, Roland Garros 2018.

Ion Tiriac: De asta nu candidez la presedintie

Ion Tiriac a dezvaluit, joi, la 100 de minute, de ce nu vrea sa candideze la presedintie. Citeste si: Ion Tiriac: Dupa parerea mea, DNA-ul ne-a nenorocit Eu nu pot sa candidez nici macar sa fiu.

Ion Tiriac: E de necrezut ca Romania nu este in Schengen

Ion Tiriac a afirmat. joi, la 100 de minute, ca e denecrezut ca Romanania nu este inca in Schengen. Citeste si: Ion Tiriac: Dupa parerea mea, DNA-ul ne-a nenorocit Magnatul spune ca guvernele au.

Ion Tiriac relateaza o discutie incredibila cu un securist

Ion Tiriac a povestit, joi, la 100 de minute, ce i-a raspuns unui securist, in anii 60, care l-a intrebat ce a facut acasa la presedintele Kennedy. Citeste si: Tiriac a aflat de la Antena 3 ca a fost.

Ce schimbare majora ar face Ion Tiriac in Romania: in SUA mai scapi daca omori pe cineva, dar daca nu-ti platesti taxele nu mai scapi

Ion Tiriac a criticat, joi, la 100 de minute, taxa pe lacomie si a afirmat ca daca se doreste schimbarea codului fiscal este primul care ar fi de acord, sustinand ca ar trebui un impozit pe profit mult mai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )