Libnet.ro
UNICEF

22:30

Serena Williams, despre Simona Halep: Sunt mereu onorata sa joc impotriva ta si de fiecare data cand jucam facem meciuri bune

B1 B1,
Serena Williams, despre Simona Halep: Sunt mereu onorata sa joc impotriva ta si de fiecare data cand jucam facem meciuri bune

Serena Williams, numarul unu mondial in tenisul feminin, a declarat duminica, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, numarul doi mondial, in finala turneului de la Cincinnati, cu 6-3, 7-6 5), ca este mereu. continuă pe B1

Serena Williams, catre Simona Halep: Sunt mereu onorata sa joc impotriva ta si de fiecare data cand jucam facem meciuri bune

Serena Williams, numarul unu mondial in tenisul feminin, a declarat duminica, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, numarul doi mondial, in finala turneului de la Cincinnati, cu 6-3, 7-6 5), ca este mereu.

Ion Tiriac, declaratie naucitoare despre Simona Halep

Simona Halep este o sportiva deosebita. Are mai mult talent decit ii trebuie si asta pe undeva poate fi un minus. Serena iti cirpeste mingea cu 200 de km/ora. Nu stiu cum poate face asta. E adevarat ca are.

Federer, declaratii fabuloase despre Simona Halep: este o fata foarte draguta si dulce

Cand ma uit la tenis, nu urmaresc alti jucatori in afara de Federer. imi place foarte mult cum joaca, a declarat, de curand, Simona Halep. Elvetianul, tocmai incoronat pentru a saptea oara campion la.

Catalin Tolontan, editorial emotionant despre Simona Halep

:Cind joci contra ei, Serena la incalzire e o invitatie sa te arunci intr-un plic DHL si sa te expediezi singur in Alaska. Niciodata parca, imaginile cu americanca n-au fost mai dure decit azi la.

CTP explica de ce isi da cu parerea despre Simona Halep si precizeaza de ce nu vrea sa fie antrenorul numarului 2 WTA

Cristian Tudor Popescu este un obisnuit al comentariilor dupa meciurile Simonei Halep si unul dintre cei care urmaresc tenisul de calitate.

Cristian Tudor Popescu, cuvinte memorabile despre Simona Halep

De la meci la meci, jocul Simonei a crescut. in aceasta editie a US Open Series, Simona a aratat ceva nou. Daca pana acum poseda un joc de aparare foarte bun, un raliu solid de pe fundul terenului, cu care isi.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE. Dezvaluiri despre colaborarea lui Halep cu antrenorul ei

Simona Halep are cuvinte mari despre noul ei antrenor, Darren Cahill. Australianul a fost cel care a stat in spatele unor mari victorii ale americanului Andre Agassi, iar acum o.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Suma uriasa pe care o va castiga romanca in caz de victorie

Simona Halep-Serena Williams LIVE Simona Halep poate incasa un bonus urias daca va invinge in finala turneului de la Cincinnati, scrie dolce-sport. ro. Calificarea in finala la Cincinnati este recompensata cu un.

Simona Halep, locul 2 mondial, inaintea finalei din aceasta seara cu Serena Williams

Azi se va disputa finala intre numarul 1 si numarul 2 mondial la tenis feminin, intre Serena Williams si Simona Halep. Anuntul oficial al WTA confirma clasarea Simonei pe locul 2 mondial la tenis feminin, anunta Agerpres.

Serena Williams, despre Halep: E o sportiva extraordinara!

Ii multumesc Simonei pentru ca a jucat un asa meci minunat. E o sportiva extraordinara. ii multumesc antrenorului meu, echipei mel, sponsorilor. Trebuie sa spun ca nu primesc peste tot atatea incurajari.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3026 seconds )