Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac, pus la zid pentru parerea sa despre Covid-19: Exact prin asta se remarcau nazistii

Playtech Playtech,
Ion Tiriac, pus la zid pentru parerea sa despre Covid-19: Exact prin asta se remarcau nazistii

Ion Tiriac a dezaprobat decizia oficialilor de la US Open de a impune numeroase restrictii pentru toti jucatorii prezenti la Flushing Meadows. Miliardarul roman considera ca jucatorii isi pierd bucuria de a juca tenis din cauza regimului in care sunt tinuti. Opinia lui Tiriac nu este impartasita si de jurnalistul Radu Paraschivescu. Ba mai mult, . continuă pe Playtech

Simona Halep, luata sub garda? Ion Tiriac, dezvaluiri uimitoare: Facem lagar nazist din tenis?!

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, proprietarul turneului de la Madrid, a vorbit in cadrul unui interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor despre restrictiile severe care le-au fost impuse jucatorilor de tenis pe fondul pandemiei de coronavirus. Simona Halep, luata sub garda? De altfel, muti sportivi s-au plans la US Open de conditiile de .

Ion Tiriac, despre descalificarea lui Novak Djokovic: Foarte dificil de spus daca s-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer

US Open si-a pierdut principalul favorit dupa un incident regretat de liderul mondial, iar Ion Tiriac a comentat in stilu-i propriu eliminarea lui Novak Djokovic de la Flushing Meadows.

Ion Tiriac i-a dat replica neasteptata lui CTP. Este, cu adevarat, scandalul saptamanii

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, a comentat pentru GSP. ro controversa care s-a nascut a US OPen dupa descalificarea liderului mondial Novak Djokovic. Ion Tiriac i-a dat replica neasteptata lui CTP Contextul a fost urmatorul: in meciul din optimi caare s-a disputat contra lui Pablo Carreno Busta, la scorul de 6-5 in favoarea .

Suntem deja in razboi. Avertismentul pentru Romania despre un dusman misterios

Nici in 2021 criza nu v-a luat sfarsit. Presedintele Consiliului Fiscal spune ca, suntem in razboi, economia fiind si ea o victima. Cu ce ne putem confrunta. Care este acest dusman misterios? Potrivit lui Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, acest inamic al nostru este inca de natura misterioasa, opereaza insidios, se bazeaza pe contagiozitate, spre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )