Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ionut Stroe este noul presedinte interimar al PNL Craiova

România Liberă România Liberă,
Ionut Stroe este noul presedinte interimar al PNL Craiova

Deputatul Ionut Stroe a fost desemnat, vineri seara, in cadrul Comitetului Judetean Executiv al PNL Dolj, presedinte interimar al filialei Craiova, in locul lui Stefan Stoica care detinea aceasta functie de circa o luna de zile. continuă pe România Liberă

Tineretul Social Democrat Suceava si-a desemnat noul presedinte

George Soldat este noul presedinte al organizatiei judetene a Tineretului Social Democrat Suceava. Acesta a fost sustinut cu unanimitate de voturi de cei 150 de delegati.

Tudy, mana dreapta a Gabrielei Firea. Fostul iubit al Oanei Zavoranu este noul viceprimar al Capitalei (VIDEO)

Tudor Ionescu, cunoscut publicului larg dupa ce a avut o idila cu Oana Zavoranu, este noul viceprimar al Capitalei, potrivit B1 TV. Tudy a fost numit in functie dupa ce a primit 28 de voturi pentru si.

PNL a fixat reguli de fier privind aparitiile la TV. Ionut Stroe: Sunt masuri pentru a imbunatati comunicarea. Nimeni nu cenzureaza pe nimeni (VIDEO)

PNL a fixat noi reguli in ceea ce priveste comunicarea membrilor sai in spatiul public, informeaza B1 TV. Astfel, liberalii care sunt invitati la emisiuni televizate ar trebui sa accepte invitatiile.

Cezar Preda, noul sef al PNL Dambovita: imi doresc sa candidez aici

Noul presedinte al PNL Dambovita, Cezar Preda, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca isi propune, la nivel de judet, sa obtina la alegerile parlamentare un rezultat mai bun ca la locale si a afirmat ca doreste sa candideze pentru un mandat de parlamentar.

Madalina Ghenea dezvaluie cine este noul barbat din viata ei. Frumoasa olteanca, poza sexy alaturi de iubitul sau (FOTO)

Madalina Ghenea s-a saturat sa isi ascunda noul iubit. Frumoasa romanca a postat pe retelele sociale poze in piscina cu noul prieten, miliardarul Matei Stratan, potrivit B1 TV. De mai bine .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )