Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madalina Ghenea dezvaluie cine este noul barbat din viata ei. Frumoasa olteanca, poza sexy alaturi de iubitul sau (FOTO)

B1 B1,
Madalina Ghenea dezvaluie cine este noul barbat din viata ei. Frumoasa olteanca, poza sexy alaturi de iubitul sau (FOTO)

Madalina Ghenea s-a saturat sa isi ascunda noul iubit. Frumoasa romanca a postat pe retelele sociale poze in piscina cu noul prieten, miliardarul Matei Stratan, potrivit B1 TV. De mai bine . continuă pe B1

Madalina Ghenea, prima fotografie oficiala cu noul iubit!

Dupa o buna perioada in care si-a tinut in suspans amicii virtuali, cu privire la identitatea noului ei iubit, Madalina Ghenea a postat in sfarsit, pe Instagram, o fotografie in care apare clar chipul barbatului care i-a furat inima.

Madalina Ghenea si-a prezentat iubitul pe Instagram

La cateva saptamani de cand a fost dezvaluita de presa identitatea noului ei iubit, Madalina Ghenea a inceput sa posteze pe Instagram fotografii in care se saruta si se imbratiseaza cu Matei Stratan.

Cine este Tudor Ionescu, proaspat ales viceprimar al Capitalei

Tudor Ionescu, fost iubit al Oanei Zavoranu, este noul viceprimar al Capitalei, dupa ce a fost votat in sedinta de joi a Consiliului General. Tudor Ionescu, tanarul cunoscut sub numele de Tudy, a.

Tudy, mana dreapta a Gabrielei Firea. Fostul iubit al Oanei Zavoranu este noul viceprimar al Capitalei (VIDEO)

Tudor Ionescu, cunoscut publicului larg dupa ce a avut o idila cu Oana Zavoranu, este noul viceprimar al Capitalei, potrivit B1 TV. Tudy a fost numit in functie dupa ce a primit 28 de voturi pentru si.

Operatiune spectaculoasa pe Marea Neagra! Un barbat din Belarus care voia sa ajunga in America de Sud cu o barca improvizata, salvat de politistii de frontiera (VIDEO)

Politistii de frontiera constanteni au salvat un barbat din Belarus care plutea in deriva pe Marea Neagra pe o barca improvizata, arata B1 TV. Acesta intentiona sa ajunga in America de Sud.

Un barbat din Belarus, salvat din apele Marii Negre de Garda de Coasta. Voia sa ajunga in America de Sud

Un barbat din Belarus aflat pe o barca improvizata ce plutea in deriva pe Marea Neagra, in dreptul localitatii Mangalia, a fost salvat de politistii de frontiera ai Garzii de Coasta, au informat marti reprezentantii institutiei.

Cine este omul misterios care a murit in trei atacuri teroriste in acest an

Daca barbatul din imagine va este familiar, asta se intampla pentru ca probabil l-ati vazut asociat cu incidentele teroriste recente. Acest barbat aparent a fost omorat de cel putin 3 ori din luna.

Vesti bune vin din Olanda. Un alt jucator roman a semnat cu Ajax. Despre cine este vorba (VIDEO)

Vesti bune vin din Olanda, acolo un alt jucator roman a ajuns la echipa lui Ajax. Ricardo Farcas, in varsta de 16 ani, crescut la Luceafarul Oradea, tanarul devenind al cincilea romacirc.

Cine este hackerul Guciffer 2.0: Sunt din Europa de Est si sunt un unionist

Hackerul Guciffer 2. 0 a declarat ca nu are vreo legatura ca Rusia, marturisind ca este unionist, potrivit agora. md. Declaratia vine in contextul in care acesta a spart reteaua Comitetului National.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )