Libnet.ro
UNICEF

04:40

Ipoteza demiterii lui George Scutaru de la Cotroceni: Consilierul ar fi implicat in doua dosare penale

B1 B1,
Ipoteza demiterii lui George Scutaru de la Cotroceni: Consilierul ar fi implicat in doua dosare penale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de eliberare din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala, George Scutaru, iar in locul acestuia a fost numit Ion Oprisor, care detinea. continuă pe B1

Ultima explicatie pentru plecarea lui George Scutaru de la Cotroceni

Numele lui George Scutaru, primul consilier prezidential eliberat din functie de catre presedintele Klaus Iohannis, ar aparea in doua dosare aflate pe rol la DNA.

Misterele plecarii lui George Scutaru de la Cotroceni

Plecarea intempestiva a lui George Scutaru din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a nascut un val imens de presupuneri, doar cateva informatii confirmate si un gol care trebuie repede umplut.

Ion Cristoiu, despre plecarea lui George Scutaru de la Cotroceni: Toate datele converg catre o demisie fortata a lui Scutaru

Dupa misterul starnit in jurul demisiei lui George Maior, un alt mister a aparut recent la orizont: cel al eliberarii lui George Scutaru din functia de consilier prezidential. Eliberarea a fost anuntata de un.

UPDATE Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential pentru securitate nationala George Scutaru/ SURSE: Scutaru nu va fi numit in functia de sef al SIE, ci a fost demis din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru eliberarea din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala Adrian-George Scutaru. Tatiana Niculescu Bran: George Scutaru a demisionat din motive personale. UPDATE: Potrivit informatiilor HotNews. ro, eliberarea din functie a lui George Scurtaru este o demitere in toata regula si nu anunta o numire intr-o functie mai importanta cum se vehiculeaza, de plida sefia Serviciului de Informatii Externe.

Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential George Scutaru. in locul sau a fost numit Ion Oprisor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de eliberare din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala, George Scutaru, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. in.

Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul George Scutaru

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui Adrian George Scutaru, informeaza un comunicat remis de Administratia Prezidentiala.

Reactia Presedintiei dupa eliberarea din functie a lui George Scutaru: A demisionat din motive personale

Administratia Prezidentiala a precizat ca George Scutaru a fost eliberat din functie din motive personale. Aceasta este prima reactie a Palatului Cotroceni, prin vocea purtatorului de cuvant, Tatiana Niculescu.

Iohannis il inlocuieste pe George Scutaru cu Ion Oprisor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, un decret pentru eliberarea din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui Adrian-George Scutaru si alt decret, privind numirea, in acelasi post, a lui Ion Oprisor, informeaza site-ul Administratiei Prezidentiale.

Reactia Presedintiei dupa eliberarea din functie a consilierului George Scutaru

Tatiana Niculescu Bran, purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, sustine ca George Scutaru a demisionat din cadrul Administratiei Prezidentiale din motice personale.

George Scutaru nu mai este consilier prezidential. Se pregateste pentru SIE?

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de eliberare din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui George Scutaru si inlocuirea lui cu Ion Oprisor. Numele lui este vehiculat pentru functia de director al SIE, ramasa vacanta dupa demisia lui Teodor Melescanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )