Libnet.ro
UNICEF

23:15

UPDATE Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential pentru securitate nationala George Scutaru/ SURSE: Scutaru nu va fi numit in functia de sef al SIE, ci a fost demis din functie

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential pentru securitate nationala George Scutaru/ SURSE: Scutaru nu va fi numit in functia de sef al SIE, ci a fost demis din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru eliberarea din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala Adrian-George Scutaru. Tatiana Niculescu Bran: George Scutaru a demisionat din motive personale. UPDATE: Potrivit informatiilor HotNews. ro, eliberarea din functie a lui George Scurtaru este o demitere in toata regula si nu anunta o numire intr-o functie mai importanta cum se vehiculeaza, de plida sefia Serviciului de Informatii Externe. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential George Scutaru. in locul sau a fost numit Ion Oprisor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de eliberare din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala, George Scutaru, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. in.

Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul George Scutaru

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui Adrian George Scutaru, informeaza un comunicat remis de Administratia Prezidentiala.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la.

CSM ii cere lui Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Reactia Presedintiei dupa eliberarea din functie a lui George Scutaru: A demisionat din motive personale

Administratia Prezidentiala a precizat ca George Scutaru a fost eliberat din functie din motive personale. Aceasta este prima reactie a Palatului Cotroceni, prin vocea purtatorului de cuvant, Tatiana Niculescu.

Klaus Iohannis a participat la investirea in functie a noului director SRI: intr-o societate deschisa, institutiile servesc cetateanul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat marti, la investirea in functie a noului director al Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, a propunerii de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la.

CSM cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de astazi, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, a propunerii de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta, transmit surse din presa.

Reactia Presedintiei dupa eliberarea din functie a consilierului George Scutaru

Tatiana Niculescu Bran, purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, sustine ca George Scutaru a demisionat din cadrul Administratiei Prezidentiale din motice personale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )