Libnet.ro
UNICEF

01:05

IPOTEZA SOC a unei supravietuitoare a accidentului din Muntenegru: Soferul nu avea cum sa ...

România Liberă România Liberă,
IPOTEZA SOC a unei supravietuitoare a accidentului din Muntenegru: Soferul nu avea cum sa ...

O supravietuitoare a accidentului care a avut loc, duminica, in Muntenegru, a declarat, vineri, ca soferul autocarului nu circula cu 80 de km/h. Nici nu se putea merge cu 80 de km la ora. Era periculos traseul, deci, logic, nu avea cum sa prinda 80 de km la ora, a declarat pacienta. Tototdata, supravietuitoarea, care este internata la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, a afirmat ca din momentul in care s-a produs accidentul, autoritatie din Muntenegru, dar si cele din Romania s-au . continuă pe România Liberă

DECLARATIA SOC a unei supravietuitoare a accidentului din Muntenegru: Soferul nu avea cum ...

O supravietuitoare a accidentului care a avut loc, duminica, in Muntenegru, a declarat, vineri, ca soferul autocarului nu circula cu 80 de km/h. Nici nu se putea merge cu 80 de km la ora. Era periculos traseul, deci, logic, nu avea cum sa prinda 80 de km la ora, a declarat pacienta. Tototdata, supravietuitoarea, care este internata la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, a afirmat ca din momentul in care s-a produs accidentul, autoritatie din Muntenegru, dar si cele din Romania s-au .

Ancheta in cazul accidentului din Muntenegru: Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea din tunel

Primele informatii ale anchetei privind accidentul din Muntenegru, in care 18 romani au murit, iar alti 29 au fost raniti, arata ca este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte.

REVISTA PRESEI: Cum se catara Corlatean pe tragedia accidentului din Muntenegru.

Ziarul Curentul se deschide astazi cu articolul intitulat Cum se catara Corlatean pe tragedia accidentului din Muntenegru. Jurnalistii sustin ca Ministerul de Externe de la Bucuresti, condus de Titus Corlatean, a actionat prost si cu intarziere in cazul accidentului din Muntenegru, lasand impresia generala de incompetenta, desi, la nivelul institutiei exista oameni care au gestionat numeroase crize externe de-a lungul timpului. Jurnalistii de la cotidianul Adevarul comenteaza astazi .

Ajutor financiar pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru famil.

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru

Titus Corlatean, minstrul de Externe, a sustinut, ieri, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, conform surselor de presa.

Romanii, solidari cu victimele accidentului din Muntenegru. Peste 500 de oameni au donat sange pentru raniti

Romanii sunt solidari cu victimele accidentului din Muntenegru si au demonstrat acest lucru donand sange. Pana la ora 13. 00, peste 500 de oameni au donat sange la Centrul de Transfuzii Bucuresti. Alte zeci de.

Una dintre victimele accidentului din Muntenegru a fost externata de la Spitalul Elias

O femeie internata la SpitalulElias, victima a accidentului din Muntenegru, a fost externata miercuri dimineata. La acelasi spital, au ramas internate trei persoane, toate fiind in stare stabila,.

Cadavrele victimelor accidentului din Muntenegru, identificate

Toate cele 18 cadavre ale victimelor accidentului din Muntenegru au fost identificate, a anuntat, astazi de dimineata, Salem Abdu, medic legist sef la Institutul National de Medicina Legala, transmit sursele de presa.

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

Primele marturii ale supravietuitorilor accidentului din Muntenegru: Am vazut 3-4 turisti cu rucsacul in spate. Banuiesc ca soferul a incercat sa ii evite (VIDEO)

Unul dintre pasagerii raniti in accidentul din Muntenegru a facut primele marturii legate de tragicul eveniment produs sambata, in urma caruia 19 persoane au murit, iar alte 29 au fost ranite. Pitesteanca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )