Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cadavrele victimelor accidentului din Muntenegru, identificate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cadavrele victimelor accidentului din Muntenegru, identificate

Toate cele 18 cadavre ale victimelor accidentului din Muntenegru au fost identificate, a anuntat, astazi de dimineata, Salem Abdu, medic legist sef la Institutul National de Medicina Legala, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ajutor financiar pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru famil.

Tricolorul va fi arborat in berna de Ziua Drapelului National, dupa ce guvernul a decretat doliu national, in memoria victimelor accidentului din Muntenegru

Data de 26 iunie a fost declarata zi de doliu national, in memoria victimelor tragediei rutiere din Muntenegru, astfel incat tricolorul va fi arborat in berna chiar de Ziua Drapelului National.

MedLife in parteneriat cu Colegiul Psihologilor din Romania vor oferi asistenta de specialitate gratuita victimelor accidentului din Muntenegru

In semn de solidaritate pentru victimele accidentului din Muntenegru, MedLife a lansat astazi in parteneriat cu colegiul Psihologilor din Romania un program de consiliere psihologica gratuita. Acest program se adreseaza atat ranitilor internati in cele 4 spitale, cat si familiilor acestora. Programul vizeaza 2 etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au fost transportati: Spitalul de Urgenta Floreasca, Spitalul Universitar Bucuresti, Spitalul Bagdasar-Arseni si Spitalul Elias din capitala, precum si consilierea psihologica gratuita a membrilor familiilor in cabinetele de specialitate.

VIDEO Guvernul va propune zi de doliu national, miercuri, in memoria victimelor accidentului din Muntenegru, in care au murit 18 romani

Guvernul va propune zi de doliu national miercuri, 26 iunie, in memoria victimelor accidentului rutier de duminica seara, in Podgorica, Muntenegru, in care si-au pierdut viata 18 cetateni romani, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat repede in cazul accidentului din Muntenegru.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, aflat la Podgorita, a declarat, luni seara, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, informeaza Mediafax. Corlatean a fost intrebat, intr-o interventie la Digi Tv, ce raspunde acuzatiilor la adresa vitezei de reactie a autoritatilor romane in cazul accidentului din Muntenegru. In Romania intotdeauna vor exista voci .

REVISTA PRESEI: Cum se catara Corlatean pe tragedia accidentului din Muntenegru.

Ziarul Curentul se deschide astazi cu articolul intitulat Cum se catara Corlatean pe tragedia accidentului din Muntenegru. Jurnalistii sustin ca Ministerul de Externe de la Bucuresti, condus de Titus Corlatean, a actionat prost si cu intarziere in cazul accidentului din Muntenegru, lasand impresia generala de incompetenta, desi, la nivelul institutiei exista oameni care au gestionat numeroase crize externe de-a lungul timpului. Jurnalistii de la cotidianul Adevarul comenteaza astazi .

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru

Titus Corlatean, minstrul de Externe, a sustinut, ieri, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, conform surselor de presa.

Romanii, solidari cu victimele accidentului din Muntenegru. Peste 500 de oameni au donat sange pentru raniti

Romanii sunt solidari cu victimele accidentului din Muntenegru si au demonstrat acest lucru donand sange. Pana la ora 13. 00, peste 500 de oameni au donat sange la Centrul de Transfuzii Bucuresti. Alte zeci de.

Una dintre victimele accidentului din Muntenegru a fost externata de la Spitalul Elias

O femeie internata la SpitalulElias, victima a accidentului din Muntenegru, a fost externata miercuri dimineata. La acelasi spital, au ramas internate trei persoane, toate fiind in stare stabila,.

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )