Libnet.ro
UNICEF

13:15

iPS Teodosie, dupa tragedia bebelusului mort: Nu vom schimba ritualul botezului! Nu ne intimidam. Nici vorba, nu se schimba nimic

Antena3 Antena3,
iPS Teodosie, dupa tragedia bebelusului mort: Nu vom schimba ritualul botezului! Nu ne intimidam. Nici vorba, nu se schimba nimic

Arhiepiscopul Tomisului a declarat marti ca regulile nu trebuie schimbate, dupa cazul tragic al bebelusului mort dupa botez. Procedurile apar in Sfintele Canoane, spune Teodosie, drept urmare acestea nu pot fi modificate oricum. continuă pe Antena3

iPS Teodosie, dupa tragedia bebelusului mort: Nu vom schimba ritualul botezului! Nu ne intimidam. Nici vorba, nu se schimba nimic

Arhiepiscopul Tomisului a declarat marti, la Antena 3, ca regulile nu trebuie schimbate, dupa cazul tragic al bebelusului mort dupa botez. Procedurile apar in Sfintele Canoane, spune Teodosie, drept urmare acestea nu pot fi modificate oricum.

iPS Teodosie, despre cazul bebelusului mort: Nu se schimba ritualul botezului. Nu ne intimidam!

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, a declarat ca regulile nu trebuie si nu pot fi schimbate dupa tragicul caz al bebelusului mort in urma botezului si asta deoarece procedurile apar in Sfintele Canoane si po.

iPS Teodosie, dupa decesul bebelusului de la Suceava: Canoanele sunt valabile si peste 1000 de ani. Nu ne intimidam

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, afirma cu ritualul botezului nu va fi schimbat, dupa decesul bebelusului de la Suceava. Canoanele acestea referitoare la credinta sunt valabile si peste 1000 de ani; nu ne intimidam, a declarat IPS Teodosie.

Cum s-au sucit veteranii militari in cazul iPS Teodosie. Nu este inscris nicaieri, nu are titulatura de veteran

IPS Teodosie este membru cu acte in regula intr-o asociatie a veteranilor militari. Anuntul a fost facut chiar de conducerea sucursalei care l-a inscris. Doar ca, dupa o zi, lucrurile s-au schimbat.

Tatal bebelusului mort, reactie cutremuratoare. Ce s-a intamplat la botez

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul pruncului inecat la botez, in biserica Sf. Constantin si Elena, din cartierul Zamca, municipiul Suceava. Tatal bebelusului mort, reactie cutremuratoare. Ce s-a intamplat, mai exact, dupa ce copilasul a fost scos din cristelnita. Pe cine acuza parintele ingerasului de moartea fiului sau. Tatal bebelusului mort, reactie cutremuratoare .

Marturia tatalui bebelusului mort dupa botez: Copilul plangea, preotul l-a scufundat de trei ori in apa

Tatal baietelului in varsta de o luna si jumatate din Suceava care a murit dupa slujba de botez spune ca bebelusul plangea, dar preotul l-a scufundat de trei ori in apa, scrie Monitorul de Suceava. Prima reactie a Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez.

Patriarhia cere urgentarea anchetei in cazul bebelusului mort dupa botez

Patriarhia Romana a cerut Arhiepiscopiei Sucevei sa urgenteze ancheta in cazul bebelusului mort dupa botez si a transmis ca este alaturi de familia copilului.

CTP ia in deradere BOR dupa moartea bebelusului de la Suceava: Pana acum nu le-a dat prin cap?

Tragedia mortii bebelusului botezat din Suceava a cutremurat o tara intreaga, astfel ca cetatenii devin nemilosi in fata explicatiilor inutile. Acest lucru s-a intamplat si in cazul gazetarului CTP, care a izbucnit la auzirea mesajului transmis de Arhiepiscopia Sucevei pentru parinti si ceilalti romani. intr-un stil caracteristic, CTP a tunat si a fulgerat impotriva dogmelor .

Citu, intrebat daca este multumit de reactia lui Voiculescu dupa tragedia de la Bals: Dupa ce o sa am toate concluziile analizei, voi veni si vom discuta despre asta

Premierul Florin Citu spune ca analizeaza mai multe rapoarte pentru a vedea ce masuri au fost implementate in spitale dupa tragedia de la spitalul din Piatra Neamt din luna noiembrie. intrebat daca este multumit de reactia lui Voiculescu dupa incendiul de vineri de la Institutul Matei Bals, in care au murit 7 oameni, premierul nu a dat un raspuns clar: Dupa ce o sa am toate concluziile analizei, voi veni si vom discuta despre asta.

Mihai Sora, mesaj uluitor dupa moartea bebelusului din Suceava: Nu e un bot de carne

Cazul bebelusului decedat, dupa botez, la Suceava, a facut multa valva in media si societatea romaneasca. O sumedenie de voci din spatiul public au reactionat pe marginea acestui subiect, printre acestia si celebrul Mihai Sora. Drama de la Suceava in vizunea lui Mihai Sora Filozoful MIhai Sora, ajuns la venerabila varsta de 101 ani, este .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )