Libnet.ro
UNICEF

14:16

Marturia tatalui bebelusului mort dupa botez: Copilul plangea, preotul l-a scufundat de trei ori in apa

Hotnews Hotnews,
 Marturia tatalui bebelusului mort dupa botez: Copilul plangea, preotul l-a scufundat de trei ori in apa

Tatal baietelului in varsta de o luna si jumatate din Suceava care a murit dupa slujba de botez spune ca bebelusul plangea, dar preotul l-a scufundat de trei ori in apa, scrie Monitorul de Suceava. Prima reactie a Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez. continuă pe Hotnews

Patriarhia cere urgentarea anchetei in cazul bebelusului mort dupa botez

Patriarhia Romana a cerut Arhiepiscopiei Sucevei sa urgenteze ancheta in cazul bebelusului mort dupa botez si a transmis ca este alaturi de familia copilului.

Tatal bebelusului mort dupa botez, marturie cutremuratoare: Pe copil l-a busit sangele pe nas... Daca-l vezi cu gura cascata si ca plange, nu il scufunzi de tot in apa, nu?

Tatal bebelusului de sase saptamani, care a murit dupa slujba de botez, a povestit ca baietelul a plans si preotul s-a incapatanat sa-l scufunde de trei ori in cristelnita. Asa s-a intamplat ca mi.

Cristian Tudor Popescu critica dur reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez: Dumnezeu este nazist in viziunea astora

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului din Suceava care a murit dupa ce a fost botezat. Arhiepiscopia Sucevei a transmis ca: in.

Arhiepiscopia Sucevei, despre cazul bebelusului mort dupa botez: Ne este greu sa intelegem de ce Dumnezeu a ingaduit aceasta incercare grea

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a transmis luni, in legatura cu decesul bebelusului survenit la scurt timp dupa ce a fost botezat prin scufundare in cristelnita, ca institutia a cerut urgentarea anchetei la Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor si a transmis condoleante familiei indoliate.

Ce pedeapsa risca preotul din Suceava implicat in cazul bebelusului mort dupa botez

Bebelusul din Suceava, internat la terapie intensiva dupa ce a fost botezat, a murit. Copilul ar fi inhalat o cantitate mare de apa atunci cand a fost scufundat in cristelnita. in prezent, sunt doua anchete.

Tatal bebelusului mort, reactie cutremuratoare. Ce s-a intamplat la botez

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul pruncului inecat la botez, in biserica Sf. Constantin si Elena, din cartierul Zamca, municipiul Suceava. Tatal bebelusului mort, reactie cutremuratoare. Ce s-a intamplat, mai exact, dupa ce copilasul a fost scos din cristelnita. Pe cine acuza parintele ingerasului de moartea fiului sau. Tatal bebelusului mort, reactie cutremuratoare .

Bebelusul caruia i se facuse rau dupa botez a murit la spital

Un bebelus caruia i se facuse rau imediat dupa ce a fost scufundat in apa pentru botez a murit la sp.

Bebelusul de sase saptamani ajuns la spital dupa botez a murit

Bebelusulde sase saptamani care a intrat in stop cardio-respirator, dupa ce preotull-a scufundat in cristelnita a murit la Terapie intensiva, potrivit unor surse citate de Antena.

Marturia actorului Toni Grecu, dupa incendiul de la Matei Bals: in urma salvarii, spitalul ardea. Sistemul sanitar din Romania ardea

Fondatorul grupului Divertis era internat la Spitalul Matei Bals de peste doua saptamani, dupa ce a facut oforma de COVID ce necesita supliment de oxigen. Acesta a vorbit, pentru Stirile Pro Tv,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )